-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım cengiz kardeşim ben işte bunları özledim, 2011 yılı içinde yapılan bunlar gibi bir proğramımız oldumu allahı seversen, sadece beşkonak kampı iyiydi.bulut var yağmur yağacak iptal, asvalttan olimpos adrasan, başka ne yaptık doğru dürüs bu sene söylermisin bana.sitemim şahıslara değil bu seneki miskinliğimize.
oğuz sen iste yeterki, ben senle her geziye gelirim.
Sen git geziye Oğuz ben senin yerine bakarım. İşe dönünce neyle karşılaşacağını düşününce geziye katılamamak fazla koymaz diye düşündüm bir an...
HAHHHAAHAHAHA
SİTEMİMDİR;BU EKİBE KATILDIĞIM ZAMANDAN BU YANA GEÇİRDİĞİM EN BERBAT 1 YILI YAŞADIM.BU EKİPTE MOTORCU RUHU, MACERACI RUHU DİYE BİRŞEY KALMAMIŞ, MOTORSİKLET YADA ARABA HİÇ FARK ETMEZ.NERDE O KOCA GÜN DAĞ BAYIR MOTOR SÜREN EKİP ARKADAŞLARIM, DAĞ BAŞINDA GECE FARI BOZULANA ÖNCÜLÜK EDİP YOL GÖSTEREN, NERDE O BOZKIR OVASINA KAMP KURUP KONAKLAYAN, BOZKIRDAN ALANYA YA KADAR YAĞMUR ALTINDA MOTOR SÜRÜP DONUNA KADAR ISLANIP ATEŞ YAKIP KURULANAN MACERACI RUHU TAŞIYAN EKİP, HATTA VE HATTA ENDUROSUNDAN VE DİĞER ÇEŞİT 125 CC .DEN 1100 CC YE KADAR MOTORLARLA MICIR ÇAMUR TOZ TOPRAK DEMEDEN DAĞ BAYIR MOTOR SÜREN.YOK ARKADAŞ YOK, BİR ATA SÖZÜ VAR 'ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU' DİYE.İŞTE BÖYLE.Şimdi her kafadan bir ses çıkacak duyar gibi oluyorum, amacım polemik yaratmak değil sadece sitemdir.
Sayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera
Alıntı yapılan: toful - Ocak 05, 2012, 07:39:19 ÖÖSayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera Motorum olsa kesin gelirdim. Şeref İşler kesin katılır bu geziye. Bol bol foto bekliyoruz.
Alıntı yapılan: GÜNEŞ - Ocak 05, 2012, 09:09:46 ÖÖAlıntı yapılan: toful - Ocak 05, 2012, 07:39:19 ÖÖSayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera Motorum olsa kesin gelirdim. Şeref İşler kesin katılır bu geziye. Bol bol foto bekliyoruz. koca yaz mevsimi gitmedikte şimdimi gitcez anamasa kamplı geziye, kesin bir yerlerimiz buz tutar.günü birlik gezi olursa giderim bak.
Alıntı yapılan: ŞEREF İŞLER - Ocak 05, 2012, 10:43:23 ÖÖAlıntı yapılan: GÜNEŞ - Ocak 05, 2012, 09:09:46 ÖÖAlıntı yapılan: toful - Ocak 05, 2012, 07:39:19 ÖÖSayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera Motorum olsa kesin gelirdim. Şeref İşler kesin katılır bu geziye. Bol bol foto bekliyoruz. koca yaz mevsimi gitmedikte şimdimi gitcez anamasa kamplı geziye, kesin bir yerlerimiz buz tutar.günü birlik gezi olursa giderim bak.Saygıdeğer Şeref abi biraz asena gördüm seni işte sana fırsat.Orhan bana uyar cumartesi sabah mesaiden çıkıyorum.Yalnız bizim çadırlar kızılayın dağıtdığı yazlık çadırlar bilesin.
Hava koşulları sebebiyle saklıkent etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir. ilgilenen üyelerimize duyurulur.
bu hafta sonu sahile yürümek bile imkansız.
Alıntı yapılan: toful - Ocak 06, 2012, 07:18:28 ÖÖbu hafta sonu sahile yürümek bile imkansız.Toful kardeş senin bu yazdıklarını okumayan bir karı koca deniz kenarında dolaşmışlar. Hala Bulunamadılar.