Gönderen Konu: 01.01.2012 Saklıkent Sucuk Etkinliği  (Okunma sayısı 2811 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ŞEREF İŞLER

• Üye
  • *
Ynt: 01.01.2012 Saklıkent Sucuk Etkinliği
« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2012, 06:50:01 ÖÖ »
canım cengiz kardeşim ben işte bunları özledim, 2011 yılı içinde yapılan bunlar gibi bir proğramımız oldumu allahı seversen, sadece beşkonak kampı iyiydi.

bulut var yağmur yağacak iptal, asvalttan olimpos adrasan, başka ne yaptık doğru dürüs bu sene söylermisin bana.

sitemim şahıslara değil bu seneki miskinliğimize.

YALNIZ KURT'TAN SELAMLAR

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
« Yanıtla #41 : Ocak 04, 2012, 07:37:19 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 08:11:49 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared

Uluvardar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Ocak 04, 2012, 08:01:22 ÖÖ »
canım cengiz kardeşim ben işte bunları özledim, 2011 yılı içinde yapılan bunlar gibi bir proğramımız oldumu allahı seversen, sadece beşkonak kampı iyiydi.

bulut var yağmur yağacak iptal, asvalttan olimpos adrasan, başka ne yaptık doğru dürüs bu sene söylermisin bana.

sitemim şahıslara değil bu seneki miskinliğimize.

2012 ilk gezisi güme gitti abi, hava süperdi, ok yukarılarda kar vardı zincirsiz çıkamadınız arabalar ile ama gidebildiğimiz yere kadar gidip biraz da tırmanıp devam edebilirdik.  daha siftahı bile ertelediysek 2012 den ümide keserim ben. gel abi bu pazr TRT yapalım. çıkabildiğimiz kadar çıkarız. nasılsa Saklıkent bu hafta da yalan olur zira " http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ANTALYA "

Çevrimdışı ŞEREF İŞLER

• Üye
  • *
« Yanıtla #43 : Ocak 04, 2012, 08:07:01 ÖÖ »
oğuz sen iste yeterki, ben senle her geziye gelirim.
YALNIZ KURT'TAN SELAMLAR

Uluvardar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Ocak 04, 2012, 08:09:47 ÖÖ »
oğuz sen iste yeterki, ben senle her geziye gelirim.

sağol abicim, şimdi aklıma geldi, mesai arkadaşım 24.01.2011 e kadar yıllık izne çıktı 2 gün önce. 2 kişi çalıştığımız departmanda hep iş var biliyorsun. bu durumda benim haftalık izinlerde güme gitti, yerime bakacak kimse yok. içimden nasıl küfür etmek geldi şimdi. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppp

Çevrimdışı 07cbx750

• Üye
  • *
« Yanıtla #45 : Ocak 04, 2012, 09:25:28 ÖÖ »
Sen git geziye Oğuz ben senin yerine bakarım. İşe dönünce neyle karşılaşacağını düşününce geziye katılamamak fazla koymaz diye düşündüm bir an... :D :D :D

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #46 : Ocak 04, 2012, 09:29:00 ÖÖ »
HAHHHAAHAHAHA :D

Uluvardar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Ocak 04, 2012, 09:53:53 ÖÖ »
Sen git geziye Oğuz ben senin yerine bakarım. İşe dönünce neyle karşılaşacağını düşününce geziye katılamamak fazla koymaz diye düşündüm bir an... :D :D :D

gezi olmaz abi, yağmur var bu pazar, ama gidilir yaa, katılım 01 ine göre daha çok olur, yağmur bahaneydi zaten. gördük havayı, bu haftada yağmur yazsa da güzel olur hava, güzel güzel gezilir. 

HAHHHAAHAHAHA :D

bende gülüyorum
« Son Düzenleme: Ocak 04, 2012, 06:06:07 ÖS Gönderen: GÜLEÇ »

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
« Yanıtla #48 : Ocak 05, 2012, 07:39:19 ÖÖ »
SİTEMİMDİR;

BU EKİBE KATILDIĞIM ZAMANDAN BU YANA GEÇİRDİĞİM EN BERBAT 1 YILI YAŞADIM.

BU EKİPTE MOTORCU RUHU, MACERACI RUHU DİYE BİRŞEY KALMAMIŞ, MOTORSİKLET YADA ARABA HİÇ FARK ETMEZ.

NERDE O KOCA GÜN DAĞ BAYIR MOTOR SÜREN EKİP ARKADAŞLARIM, DAĞ BAŞINDA GECE FARI BOZULANA ÖNCÜLÜK EDİP YOL GÖSTEREN, NERDE O BOZKIR OVASINA KAMP KURUP KONAKLAYAN, BOZKIRDAN ALANYA YA KADAR YAĞMUR ALTINDA MOTOR SÜRÜP DONUNA KADAR ISLANIP ATEŞ YAKIP KURULANAN MACERACI RUHU TAŞIYAN EKİP, HATTA VE HATTA ENDUROSUNDAN VE DİĞER ÇEŞİT 125 CC .DEN 1100 CC YE KADAR MOTORLARLA MICIR ÇAMUR TOZ TOPRAK DEMEDEN DAĞ BAYIR MOTOR SÜREN.

YOK ARKADAŞ YOK, BİR ATA SÖZÜ VAR 'ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU' DİYE.

İŞTE BÖYLE.

Şimdi her kafadan bir ses çıkacak duyar gibi oluyorum, amacım polemik yaratmak değil sadece sitemdir.

Sayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera :)
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2012, 07:48:24 ÖÖ Gönderen: toful »

Çevrimdışı GÜNEŞ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #49 : Ocak 05, 2012, 09:09:46 ÖÖ »
Sayın işler cumartesi öğlen hazırla valizi Anamas dağına kış kampına gidiyoruz.Cumartesi akşam karda kamp pazar kuzukulağı civarından,beydilinden nerden istesen döneriz.işte sana macera :)

Motorum olsa kesin gelirdim. Şeref İşler kesin katılır bu geziye. Bol bol foto bekliyoruz.

Çevrimdışı ŞEREF İŞLER

• Üye
  • *
« Yanıtla #50 : Ocak 05, 2012, 10:43:23 ÖÖ »

Motorum olsa kesin gelirdim. Şeref İşler kesin katılır bu geziye. Bol bol foto bekliyoruz.

koca yaz mevsimi gitmedikte şimdimi gitcez anamasa kamplı geziye, kesin bir yerlerimiz buz tutar.
günü birlik gezi olursa giderim bak.
YALNIZ KURT'TAN SELAMLAR

Çevrimdışı cengizce

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #51 : Ocak 05, 2012, 02:28:01 ÖS »

koca yaz mevsimi gitmedikte şimdimi gitcez anamasa kamplı geziye, kesin bir yerlerimiz buz tutar.

Saygıdeğer Şeref abi biraz asena gördüm seni işte sana fırsat.

Orhan bana uyar cumartesi sabah mesaiden çıkıyorum.

Yalnız bizim çadırlar kızılayın dağıtdığı yazlık çadırlar bilesin.

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
« Yanıtla #52 : Ocak 05, 2012, 07:07:59 ÖS »
Aslında böyle bir kamp var ama benim grip tam geçmedi.hafta sonu o bölge kar tipi gösteriyor.-15 derece tulum anca keser böyle bir aktivite içinçbenim tulumda light olandan.ben  kankamın gelebilirlik katsayısını ölçeyim diye yazdıydım.:) baharda gideriz mutlaka.işlere sözüm var anamasta kamt diye.bir keresinde niyet ettik yağmurdan varamadık.debriyqajı yakıp çekiciyle döndük.

Saygıdeğer Şeref abi biraz asena gördüm seni işte sana fırsat.

Orhan bana uyar cumartesi sabah mesaiden çıkıyorum.

Yalnız bizim çadırlar kızılayın dağıtdığı yazlık çadırlar bilesin.

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #53 : Ocak 05, 2012, 11:14:59 ÖS »

Hava koşulları sebebiyle  >:( saklıkent etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ilgilenen üyelerimize duyurulur.
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2012, 11:19:42 ÖS Gönderen: GÜLEÇ »
EĞİTİM       ŞART

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
« Yanıtla #54 : Ocak 06, 2012, 07:18:28 ÖÖ »

Hava koşulları sebebiyle  >:( saklıkent etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ilgilenen üyelerimize duyurulur.

bu hafta sonu sahile yürümek bile imkansız.

alıntı

TrimUntrim« Older
UYARI ÜZERİNE UYARI
Yayın tarihi: 04 Oca 2012 Kategori: Haberler. 0 Comments Uyarı uyarı üzerine ama gelişen koşullar bunu yapmamı gerektirmekte. Memleketim gerçekleri ortada, kıyılar nehir yatakları yerleşimler vs vs.  Öyle bir hava geliyor ki mesela bırakın kıyıdaki yazlıkları Kumluca?da denize yakın seralar yerlerinde kalırsa dua edin. Antalya?da Belek?te otellerin denize yakın tesisleri, kıyı şeridinde denize neredeyse girmiş yazlıklar hepsi hepsi tehlikede. 8-10 metrelik dalgalar 6-7 Ocak günü kıyıları vuracak geçecek. Yapacak birşey pek yok sadece uzak durun. Marinalar ne yapar bilemem ama durum hakikaten çok ama çok kötü gelişmekte. Duyurun duyurabildiğiniz kadar. Bir tahmin ekleyeyim. 7 Ocak sabahı Batı Akdeniz sahil kesiminde beklenen dalga yükseklikleri. Yoruma gerek yok. 10 metrelik dev dalgalar, bizim kıyı şeridi bunu kaldıramaz. Rüzgarı yağmuru eklemedik. Karadan da bunlar bastıracak. Durum afet bölgesi ilan edilmesini gerektirecek kadar ciddi. Ama bizde mutlaka sonra kollar sıvanır ama vakit şimdi. Kıyıda neyiniz varsa toplayın ve de yüksek yerlere kaçın derim. Gelecek hafta sebze meyve fiyatları tavan yapacak bilesiniz.

Hocam olurmu demeyin alttaki model çıktısına bir bakın sonra Google?a girin. Kıyıya vuracak 10 metre dalgayı ilerletin, 3-4 metrelik deniz kabarmasını düşünün sonra da kendiniz karar verin. DURUM ÇOK CİDDİ amam ÇOK. Kibarlık etmeyin haberi yayın yayabildiğiniz kadar, yanılgı payı yok denecek kadar az oldu artık.

http://www.havadantozdan.com/

Çevrimdışı GÜNEŞ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #55 : Ocak 10, 2012, 01:36:12 ÖS »

Toful kardeş senin bu yazdıklarını okumayan bir karı koca deniz kenarında dolaşmışlar. Hala Bulunamadılar.

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #56 : Ocak 11, 2012, 09:49:02 ÖÖ »

Toful kardeş senin bu yazdıklarını okumayan bir karı koca deniz kenarında dolaşmışlar. Hala Bulunamadılar.
:)
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .