Gönderen Konu: Beat Ybr125 CBR125  (Okunma sayısı 1415 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
Ynt: Beat Ybr125 CBR125
« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2011, 11:33:46 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 08:13:00 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2011, 06:54:03 ÖS »
Hakan abi uzun süre YBR kullandı o öneriyorsa mutlaka değerlendir.
Kaliteli scooter düşünüyorsan ben şu an Kymco Agility 125 kullanıyorum. Çok sağlam motor.
Japon motor kullandım. Bu motorun eksisi yok artısı var diyebilirim. Servis kalitesi ise Antalya'da ne Yamaha'da var ne Honda'da..

Kolay gelsin..
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #22 : Aralık 19, 2011, 06:32:03 ÖÖ »
Kaliteli scooter düşünüyorsan ben şu an Kymco Agility 125 kullanıyorum. Çok sağlam motor.
Japon motor kullandım. Bu motorun eksisi yok artısı var diyebilirim. Servis kalitesi ise Antalya'da ne Yamaha'da var ne Honda'da..

Kolay gelsin..
:plus1: kalkışta benim motorla yarışıyor atomkarınca!
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #23 : Aralık 19, 2011, 08:23:36 ÖÖ »

Kolay gelsin..
Kahrolsun at gözlüğüme :)o kadar çok Apaçiyi aynı motorda görünce ister istemez fikirlerim önyargılı oluyor :/ bu benim tercihim tabisi ... Fakat elimde böyle bir imkan olsa beat e binerim ybrye binmem ...  :-[ Yada 1800 hayabusaya binerim  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2011, 08:25:11 ÖÖ Gönderen: G®k »

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
« Yanıtla #24 : Aralık 19, 2011, 10:22:50 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 08:13:14 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared

Çevrimdışı cekokk

• Üye
  • *
  • Eğer Benzersiz olmak istersen,herkezden başka yaşa
« Yanıtla #25 : Aralık 19, 2011, 11:09:05 ÖÖ »
Kardeş bende kanuni windy 125 s var güzel motordur tavsiye ederim. Ayrıca 2011 tvs apachi motorumda var ybr yi kucagına alır hem görüntü hemde estetik olarak. Ayrıca kalite olarakta kendini baya kanıtlamıs bir markadır  O0

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #26 : Aralık 19, 2011, 11:26:40 ÖÖ »
Benimde 1800 Hayabusa kallanmışlığım var  :dance:
340la kazada yapmıssındır sen simdi :) sonrada 250 lik makine kullanıorm 150 lilk makinalarlada kapısırsın :) kesin :P :D  :konudisi:

Çevrimdışı orkun

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR!
« Yanıtla #27 : Aralık 21, 2011, 04:50:06 ÖS »
Motosiklet Tutkunu Kardeşim Aramıza Hoşgeldin
Sana Nasreddin Hoca'dan ufak bir hikaye anlatayım.

Birgün Nasreddin Hoca Oğlu ve eşeğini alarak yola koyulur.
İkisi de eşeğe binmezler, iki kişi rast gelir derler ki enayilere bak eşek boş gidiyor bunlarda yürüyorlar.
Nasreddin Hoca oğluyla beraber eşeğe biner;
İki kişi daha denk gelir bak derler ikisi biden eşeğe binmiş zavallı hayvancık taşıcam diye canı çıkıyor.
Bunun üzerine Nasreddin Hoca eşekten iner oğlu eşeğin üzerindedir hala;
Fazla geçmeden iki kişi daha denk gelir bakderler küçücük çocuk eşek üzerinde koca adam yürüyor olmaz böyle şey.
Nasreddin Hoca bu söz üzerine eşeğe biner oğlu yürür;
İki kişi daha denk gelir derler ki sakalından bile utanmıyor bu hoca kendisi eşeğe binmiş küçücük çocuğu yürütüyor.

Velhasıl Hoca oğluna döner derki; BU DÜNYADA HERKES BİŞEY SÖYLER SEN EN İYİSİ KENDİ DOĞRU BİLDİĞİNDEN ASLA ŞAŞMA.

Apachi diye dışladıkca bu arkadaşların sayısı artacaktır etiketlemek ve dışlamak yerine örnek olsak belki bişeyler değişebilir sayın arkadaşlarım. Biz çok gördük millete örneğim ben diyipte ehliyetine bile sahip çıkamayan asfalttan nal toplayanları herkes kendini biliyor maval okumanın kimseye fardası yok. Elbette ki sözüm meclisten dışarı.

Arkadaşım tekrar hoşgeldin sen eğer ne istediğini biliyorsan yolundan şaşma derim.

SAYGILAR
ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR!

Çevrimdışı fevzikoyuncu

• Üye
  • *
  • CBR125 Dylan150 <3
« Yanıtla #28 : Aralık 23, 2011, 07:54:41 ÖÖ »
Motosiklet Tutkunu Kardeşim Aramıza Hoşgeldin
Sana Nasreddin Hoca'dan ufak bir hikaye anlatayım.

Birgün Nasreddin Hoca Oğlu ve eşeğini alarak yola koyulur.
İkisi de eşeğe binmezler, iki kişi rast gelir derler ki enayilere bak eşek boş gidiyor bunlarda yürüyorlar.
Nasreddin Hoca oğluyla beraber eşeğe biner;
İki kişi daha denk gelir bak derler ikisi biden eşeğe binmiş zavallı hayvancık taşıcam diye canı çıkıyor.
Bunun üzerine Nasreddin Hoca eşekten iner oğlu eşeğin üzerindedir hala;
Fazla geçmeden iki kişi daha denk gelir bakderler küçücük çocuk eşek üzerinde koca adam yürüyor olmaz böyle şey.
Nasreddin Hoca bu söz üzerine eşeğe biner oğlu yürür;
İki kişi daha denk gelir derler ki sakalından bile utanmıyor bu hoca kendisi eşeğe binmiş küçücük çocuğu yürütüyor.

Velhasıl Hoca oğluna döner derki; BU DÜNYADA HERKES BİŞEY SÖYLER SEN EN İYİSİ KENDİ DOĞRU BİLDİĞİNDEN ASLA ŞAŞMA.

Apachi diye dışladıkca bu arkadaşların sayısı artacaktır etiketlemek ve dışlamak yerine örnek olsak belki bişeyler değişebilir sayın arkadaşlarım. Biz çok gördük millete örneğim ben diyipte ehliyetine bile sahip çıkamayan asfalttan nal toplayanları herkes kendini biliyor maval okumanın kimseye fardası yok. Elbette ki sözüm meclisten dışarı.

Arkadaşım tekrar hoşgeldin sen eğer ne istediğini biliyorsan yolundan şaşma derim.

SAYGILAR
Teşekkürler abicim çok güzel bir açıklama olmuş :)

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #29 : Aralık 26, 2011, 02:59:36 ÖS »
Asfalttan nal değilde granaj ayna disk toplayanlarıda gördük düz yolda mıcıra kaptırıp manet kıran adamlarda gördük.Racing motor kullanıp 340 la kaza yapanları da gördük üstüne hiçbir sey olmamıs gibi motoru kaldırıp çalıstıranları bile...! 2 km den sigarayı kanas ile vurmak gibi bisey tamamen sanstır ehliyeti kaptırmak...! Ayrıca öyle herkezde yapamaz bunu :P :D oda bi yetenek :)P  Doğru adam olmadıkça bindiği motor önemli değildir kisiliği oturmamıs ortam görmemis bilinçsiz Iq seviyesi olmayan eğitim görmemis adamların eline ne motor verirsen ver apaçidir burda amaç ne ehliyet ne eşşek ne hoca burda insanların böyle motosiklet kullanan adamlara duyduğu güvensizlik böyle adamların yaptıkları ve dısarıdan görüntüsüdür...

Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir...

Unutmayalımki her koyun KEndi bacağından asılır...

Örneğin SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI ... Kimsenin derdi kimseyi bağlamaz hatun tripleri ile ağzını tutamayan geveze adam iradesine sahip çıkmayan adam arkadasının sevgilisine yan gözle bakan adam, ortam görmemis ve gördüğünde sapıtan adam, kötüdür ahlaksızdır kisiliksizdir. bu bir genel düsünüs ise toplum böyle adamları dıslamanın yolunu aramakta ise bu motorun imajıda budur diyorum sana.... Böyle motor alırsan dıslanırsın demiyorum benim için motorcu motorcudur. Motosiklet kullanmayan bilmeyen insanlar seni o gözle göreceklerdir benim anlatmaya çalıstığım nokta buydu. Yine baska taraflara çekildi konu bende çektim bi baska tarafa konudan saptık. Sonuçta senin günlük yaşantına en kolayı ne geliyorsa onu al tarzına yatkın olan neyse onu al, ihtiyaçlarını ne görecekse onu al... Kardesim Herkez neyin ne olduğunu biliyo yalnız hala kendini bilmeyenler var ..!Sen kendini biliyorsan sorun yok yinede tercihim bu sekilde bir motor almaman zaten öyle iyi bir imajlı motor olsaydı 150 lik yada 125 lik kullanan herkes aynı motoru alırdı. sitede bir tane bile yok su anda ybr 125 bilgine... Hondadan sasma Honda hayat onda ...
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2011, 07:09:39 ÖÖ Gönderen: G®k »

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #30 : Aralık 27, 2011, 07:10:58 ÖÖ »
HA Ha Ha Varmı öle tanıdığın biri ?

Çevrimdışı ömr_07sj

• Üye
  • *
  • : )
« Yanıtla #31 : Aralık 30, 2011, 02:21:02 ÖS »
bende arkadaşa 1800 cc hayabusa tavsiye ederim... alsın uzun süre kullanır 340 ile düşse bile bişey olmuyo motora da kullanana da :D evladiyelik maşallahhh
: )

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #32 : Aralık 30, 2011, 02:42:22 ÖS »
bende arkadaşa 1800 cc hayabusa tavsiye ederim... alsın uzun süre kullanır 340 ile düşse bile bişey olmuyo motora da kullanana da :D evladiyelik maşallahhh
Boyda bi bi atmıs bi yetmis  arası olması lazım :) yoksa kurtarmaz

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
« Yanıtla #33 : Aralık 31, 2011, 07:10:23 ÖÖ »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 08:13:27 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared