-FORUMUN TÜM İÇERİĞİNİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motor dediğin fitesli olcak dostum ama sadece şehir içinde kullanacaksan scooter yeterli olacaktır.yook ben gezilere gelcem kampa gelcem diyosan fitesli bakacaksın. honda cbf 250, bulabilirsen twister da olabilir.
hımm sen kendine göre zaten aklında netleştirmişsin. bize sormanada gerek yok anladığım kadarıyla. hayırlısı olsun bu arada görkeme bende katılıyorum ybr çok apachi bi alet.
dostum bu konu burda uzar akşam gel tanışalım görüşelim.
al bi ybr bak keyfine. ruhun apaçi olsada bunu dışına yansıtmadığın sürece dışlanmazsın. ybr hala dünya piyasasını oynuyor. o kadar sefil varoş apaçiler hala öldüremedilerse bu motoru tabiikide sağlamlık. şeklini bozmazsan seneye vede seneye alddın fiyata rahat satarsın. iyi günler
Öncelikle aramıza hoşgeldin Kızım barbimi vereyim sana Hyosung 250GTR, fotoğrafta nasıl görünüyorsa aynısıdır
Alıntı yapılan: by_kirmizi - Aralık 16, 2011, 07:29:05 ÖÖÖncelikle aramıza hoşgeldin Kızım barbimi vereyim sana Hyosung 250GTR, fotoğrafta nasıl görünüyorsa aynısıdır Nazif Asılabilirmiyim Hatuna ? hehehehe
Alıntı yapılan: G®k - Aralık 16, 2011, 08:01:10 ÖÖAlıntı yapılan: by_kirmizi - Aralık 16, 2011, 07:29:05 ÖÖÖncelikle aramıza hoşgeldin Kızım barbimi vereyim sana Hyosung 250GTR, fotoğrafta nasıl görünüyorsa aynısıdır Nazif Asılabilirmiyim Hatuna ? hehehehe
Ybr Tavsiye ederim.