-FORUMUN TÜM İÇERİĞİNİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harika bir haber bende dört gözle etkinlik bekliyordum 1-Onur Özbuldan2-Görkem Günay3-Nazif Erzurum4-Cüneyt Acar5-Hakan Ak6-Movi Poseidongirl7-Osman Koçak8-Mustafa Ali Budak
o kadar entel kelimeler kullanmışsın sorada demişsin uyardılar. hem gel bira çatladım sorada yolda gidelim diosun yanii. acil düzenleme yapmalısın. günübirlik uzak bir mesafe benim için. katılımcı arkadaşlara iyi geziler iyi eğlenceler
ben plan yapmıştım pazar için, keşke daha önceden haber verilse bu etkinlikler.
Alıntı yapılan: kelebek - Kasım 29, 2011, 09:35:31 ÖSo kadar entel kelimeler kullanmışsın sorada demişsin uyardılar. hem gel bira çatladım sorada yolda gidelim diosun yanii. acil düzenleme yapmalısın. günübirlik uzak bir mesafe benim için. katılımcı arkadaşlara iyi geziler iyi eğlenceler yani burdan sunu cıkrtmalısın kelebek her koyun kendi bacağından asılır içen içer özgürlük ahlaksızlık değildir...İçmek isteyen adama bu yaştan sonra içme mi diyeceksin. Yasal sınırı asan binmesin mobiletine ... Kötü olacağını düşünenler içmez o kadar sanki öyle bi konusuyonda hiç bi gezide hiçbişey içmedin sütten çıkma ak kaşık seni... ares abiye bi sor hangi taşıtla gelecek... ayrıca yenilik geliyo diye nedir bu sitem daha olmadı sen benim mobilete binersin ben bulurum gelmek istedikten sonra arac...
Alıntı yapılan: G®k - Kasım 29, 2011, 11:14:09 ÖSAlıntı yapılan: kelebek - Kasım 29, 2011, 09:35:31 ÖSo kadar entel kelimeler kullanmışsın sorada demişsin uyardılar. hem gel bira çatladım sorada yolda gidelim diosun yanii. acil düzenleme yapmalısın. günübirlik uzak bir mesafe benim için. katılımcı arkadaşlara iyi geziler iyi eğlenceler yani burdan sunu cıkrtmalısın kelebek her koyun kendi bacağından asılır içen içer özgürlük ahlaksızlık değildir...İçmek isteyen adama bu yaştan sonra içme mi diyeceksin. Yasal sınırı asan binmesin mobiletine ... Kötü olacağını düşünenler içmez o kadar sanki öyle bi konusuyonda hiç bi gezide hiçbişey içmedin sütten çıkma ak kaşık seni... ares abiye bi sor hangi taşıtla gelecek... ayrıca yenilik geliyo diye nedir bu sitem daha olmadı sen benim mobilete binersin ben bulurum gelmek istedikten sonra arac... bebeeğim benim yaa. tabii kide muayyer aktivite. zaten işimiz şarta şurta kalsaydı senin önümüzdeki 3 - 4 ay daha bisiklete binmen gerek.
Altınya güzergahından kemere gidecek arkadaşlarla saat 11.30 da "kemer migrosta" buluşulup çıralıya devam edilecektir.