-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok güzeldi bu kortej grup sürüşü gayet iyiydi birde arada benim şanzuman sorunlarım olmasaydı daha cok keyif alırdım yanlayarak kortej eğlenceli olmuyor katılan tüm arkadaşları kutluyorum daha nice toplu sürüşlere...İnsanların tepkieri muhteşemdi resmen sinirlenmiş bir sürü insan vardı her yerden gecerken bizle bayraklarını dalgalandıran işte o vatanseverlere teşekkür etmek gerekir ... konvoy sonuna yaklaştığımızda arkamızdaki aracların çoğalması yoldaki aracların kornaları ile bu çoşkuyu kutlamaları geyet etikleyici idi teekkürler ANTALYA teşekkürler Kendini Türk Hisseden vatandaşlarım... sayglar
gelen hoşgelir gelmeyen haftaya toplantıya tatlı getirir
Alıntı yapılan: G®k - Ekim 30, 2011, 06:36:55 ÖScok güzeldi bu kortej grup sürüşü gayet iyiydi birde arada benim şanzuman sorunlarım olmasaydı daha cok keyif alırdım yanlayarak kortej eğlenceli olmuyor katılan tüm arkadaşları kutluyorum daha nice toplu sürüşlere...İnsanların tepkieri muhteşemdi resmen sinirlenmiş bir sürü insan vardı her yerden gecerken bizle bayraklarını dalgalandıran işte o vatanseverlere teşekkür etmek gerekir ... konvoy sonuna yaklaştığımızda arkamızdaki aracların çoğalması yoldaki aracların kornaları ile bu çoşkuyu kutlamaları geyet etikleyici idi teekkürler ANTALYA teşekkürler Kendini Türk Hisseden vatandaşlarım... sayglar aramadın
Şu işletmenin maaşlarını hazırlama dönemim bitsin müsait olunca bu kortejle ilgili başıma gelenleri yazacağım, yazmazsam bende uhte kalır. Eve gittim ama nasıl gittim