Gönderen Konu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji  (Okunma sayısı 1201 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji
« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2011, 09:05:54 ÖÖ »
Çok güzel tepkiler aldığımız bir kortejdi..bu sadece bir kutlama değildi tepkiydi aynı zamanda..araçları ile ailecek bize katılanlar oldu..hatta beyzaya kadar bizi takip ettiler..

Örnek olacak bir grup sürüşü gerçekleştiren arkadaşlarımı kutluyorum..  :friends:

Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı eski motorcu

• Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2011, 10:01:02 ÖÖ »
Askerlik dolayısıyla katılamadım inşallah seneye aralıktan sonra :D
Güvenli Sürüşler.
[/b]

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2011, 06:36:55 ÖS »
cok güzeldi bu kortej grup sürüşü gayet iyiydi birde arada benim şanzuman sorunlarım olmasaydı daha cok keyif alırdım yanlayarak kortej eğlenceli olmuyor  :sok: katılan tüm arkadaşları kutluyorum daha nice toplu sürüşlere...İnsanların tepkieri muhteşemdi resmen sinirlenmiş bir sürü insan vardı her yerden gecerken bizle bayraklarını dalgalandıran işte o vatanseverlere teşekkür etmek gerekir ... konvoy sonuna yaklaştığımızda arkamızdaki aracların çoğalması yoldaki aracların kornaları ile bu çoşkuyu kutlamaları geyet etikleyici idi teekkürler ANTALYA teşekkürler Kendini Türk Hisseden vatandaşlarım... sayglar

Çevrimdışı kelebek

• Üye
  • *
  • muayyer
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2011, 07:17:59 ÖS »
cok güzeldi bu kortej grup sürüşü gayet iyiydi birde arada benim şanzuman sorunlarım olmasaydı daha cok keyif alırdım yanlayarak kortej eğlenceli olmuyor  :sok: katılan tüm arkadaşları kutluyorum daha nice toplu sürüşlere...İnsanların tepkieri muhteşemdi resmen sinirlenmiş bir sürü insan vardı her yerden gecerken bizle bayraklarını dalgalandıran işte o vatanseverlere teşekkür etmek gerekir ... konvoy sonuna yaklaştığımızda arkamızdaki aracların çoğalması yoldaki aracların kornaları ile bu çoşkuyu kutlamaları geyet etikleyici idi teekkürler ANTALYA teşekkürler Kendini Türk Hisseden vatandaşlarım... sayglar

aramadın   >:(
PORTAKAL ÇİÇEĞİ

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #24 : Ekim 31, 2011, 06:17:36 ÖÖ »
gelen hoşgelir gelmeyen haftaya toplantıya tatlı getirir   :D

KELEBEK BU HAFTA TATLILAR SENDEN SANIRSAM!

88.yıl CUMHURİYET BAYRAMI kortejİ süperdi uyum süperdi tüm arkadaşlara olabildiğince toplu sürüş kurallarına uydukları için tebrik ederim. örnek bi sürüş oldu.
ÇOK KEYİFLİYDİ.
« Son Düzenleme: Ekim 31, 2011, 09:31:11 ÖÖ Gönderen: YAVUZCO »
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #25 : Ekim 31, 2011, 06:58:05 ÖÖ »

aramadın   >:(

Bende son anda yetstim uyuya kalmısım Kelebeğim. Onuru Aradığımda saat 18:50 felan geçiyordu düsün yani...

Çevrimdışı hakanak

• Üye
  • *
« Yanıtla #26 : Ekim 31, 2011, 07:14:56 ÖÖ »
güzel ve örnek bir durum sevindim. :tesekkürler:

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
« Yanıtla #27 : Ekim 31, 2011, 04:20:14 ÖS »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 09:47:30 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared

Çevrimdışı globetrotter

• Üye
  • *
« Yanıtla #28 : Ekim 31, 2011, 06:48:23 ÖS »
Şu işletmenin maaşlarını hazırlama dönemim bitsin müsait olunca bu kortejle ilgili başıma gelenleri yazacağım, yazmazsam bende uhte kalır. Eve gittim ama nasıl gittim  :-[
:D eve varmış olmana sevindim