Gönderen Konu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji  (Okunma sayısı 1201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı memeto07

• Üye
  • *
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji
« : Ekim 27, 2011, 07:23:27 ÖS »
29 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 19.00 da SCT (Seat Clup Turkey) ile ortak Cumhuriyet Bayramı Korteji yapılacaktır.  Katılacak olan arkadaşlar belirtilen saatte Türk Bayrak ve Motorize07 flamasıyla Müzenin önünde olsunlar. Kortejde buluşma dileğiyle...

Çevrimdışı kelebek

• Üye
  • *
  • muayyer
Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2011, 09:20:27 ÖS »
 :plus1:
PORTAKAL ÇİÇEĞİ

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2011, 05:12:31 ÖÖ »
GEREKLİ SÜRÜŞ DENEYİMİM OLMADIĞINDAN ÇEVREMDEKİ DİĞER ARKADAŞLARI RİSKE ETMEK İSTEMEM. BU SEBEPLE KATILAMIYORUM.
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2011, 08:16:20 ÖÖ »
GEREKLİ SÜRÜŞ DENEYİMİM OLMADIĞINDAN ÇEVREMDEKİ DİĞER ARKADAŞLARI RİSKE ETMEK İSTEMEM. BU SEBEPLE KATILAMIYORUM.
Milli duygu barindiran etkinliklere sadece bu durum için katılmamanız üzücü...
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2011, 09:40:25 ÖÖ Gönderen: GÜLEÇ »

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2011, 08:51:47 ÖÖ »
http://www.Motorize07.com/index.php/topic,5928.0.html lütfen katılacak olan arkadaslar su konuya 15 dakika ayırsınlar...

Çevrimdışı kelebek

• Üye
  • *
  • muayyer
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2011, 09:11:42 ÖÖ »
gelen hoşgelir gelmeyen haftaya toplantıya tatlı getirir   :D
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2011, 09:31:44 ÖÖ Gönderen: kelebek »
PORTAKAL ÇİÇEĞİ

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2011, 09:36:51 ÖÖ »
:plus1:

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2011, 10:30:05 ÖÖ »
EVET ARKADAŞLAR HÜKÜMETİN ALDIĞI KARAR DOĞRULTUSUNDA SEAT CLUP İLE BERABER YAPILACAK KORTEJİ " İ P T A L " ETMEK ZORUNDA KALDIK. BİLGİLERİNİZE.
EĞİTİM       ŞART

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2011, 12:05:23 ÖS »

tatlı senin kurbanın olsun.
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2011, 12:48:13 ÖS »
Tüm Motorcu Dostlarıma ,

Hani rüzgar tutkunu asi adamlar olarak tanımlıyorduk kendimizi hani motosiklet bir baskaldırı bir yalnız yolda olma durumu hani demirat hani kovboy benzetmesi...

Hani birlikteliğimiz gücümüzdü , hani yelekli sert abiler,nerde egsoz sesleri kulakları yırtan hızlı racingçiler,nerde dağların ozgur crosscuları..

yayımlanan bir genelge bu kadar mı gucsuz kıldı bizleri ne kadr meraklıymısız iptal haberlerini yaymaya...hemen mangal kahve organizasyonları yapıldı...

Dostlar zaten resmi kortej yapmıyorduk ki biz zaten illegal toplanıyorduk yine aynısını yapıcaz..

yapabilecekleri tek sey belki ceza yazmak olur ama o da yıldırmasın bizleri..

sarılın bayrağa atlayın motorlarınıza alın artcılarınızı

UYUMA CUMHURİYETİ'NE SAHİP ÇIK..
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!Mustafa Kemal Atatürk Bursa, 5 Şubat 1933

ALINTIDIR...!

Çevrimdışı kelebek

• Üye
  • *
  • muayyer
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2011, 02:34:58 ÖS »
değerli biladerim görk beraber çıkalım akşam. sen rr ben pırpır poliste durdursa bende muayene yok yazar cezayı salar. sende en önemli unsur yok  :-X  ne hal etcez gari. ben ışıklar tarafında yada kırcami cty de olurum alo de yapalım bi 2 li kortej  :plus1:
PORTAKAL ÇİÇEĞİ

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2011, 02:58:03 ÖS »
 :plus1: ayarlarık sıkıntı çıkmaz alolasırız...

Çevrimdışı cengizce

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2011, 07:49:27 ÖS »
Törenler şehirde yasaklandıysa  >:( bende yaylalarda kutlarım  :A

Bayraklarımı taktım hazır ve nazır bi şekilde sabahı bekliyorum.

Görüşmek üzere. :halay:

Çevrimdışı hakanak

• Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2011, 06:25:28 ÖÖ »
tekerinize taş değmesin

Çevrimdışı 07cbx750

• Üye
  • *
« Yanıtla #14 : Ekim 29, 2011, 06:45:11 ÖÖ »
Sadece resmi kutlamalar yasaklandı, her yıl Kaş'ta toplanan motorcular yine orada, yine coşkuyla kutlama yapılacak tek fark kaymakamlık ve belediye destekleyemeyecek.Desteklememek ENGELLEMEK değildir!!!

Daha evvel yapılan hangi korteje laf edildi, hepsi emniyet tarafından takip edildi ve hatta canı gönülden desteklendi.Unutmayın onlarda bizden onlarda bu cumhuriyetin evladı,bayrak dalgalanırken görünce onlarında yüreği kabarıyor (hele arkadaşlarını 3'er 5'er şehit verdikleri bu günlerde)

Gün bu gündür.

SEVGİLER ŞELALE

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #15 : Ekim 29, 2011, 08:47:10 ÖÖ »
Müzenin önünde toplanalım..biz yine her zamanki turumuzu atarız.
Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı bundan sonra da çıkacağını sanmıyorum.  :plus1:
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı tiger

• Üye
  • *
« Yanıtla #16 : Ekim 29, 2011, 11:01:46 ÖÖ »

Düşünceli bir davranış Yavuz ama bu durumdan kimsenin rahatsız olduğunu ve problem teşkil edeceğini düşünmüyorum. Sürüş teknikleri konusunu % 100 doğru olarak uygulayamıyoruz zaten bu tip kortejlerde. ( en büyük etken şehiriçi trafiği )

Ama her şeyi bir kenara bırakıp şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Ben her şeyi bir kenara bırakıp sırf seninle bir araya gelip iki sohbet etmek ve bayramımızı hep birlikte kutlamamız için bir arada olmayı isterdim.

Bende katılamıyorum korteje. Zaten Kortej programı da iptal olmuş. ( Başbakanlıkça yayınlanan genelgenin tarafımızca yanlış yorumlandığını düşünüyorum. Yanlış biliyorda olabilirim. )

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #17 : Ekim 29, 2011, 11:13:28 ÖÖ »

Düşünceli bir davranış Yavuz ama bu durumdan kimsenin rahatsız olduğunu ve problem teşkil edeceğini düşünmüyorum. Sürüş teknikleri konusunu % 100 doğru olarak uygulayamıyoruz zaten bu tip kortejlerde. ( en büyük etken şehiriçi trafiği )

Ama her şeyi bir kenara bırakıp şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Ben her şeyi bir kenara bırakıp sırf seninle bir araya gelip iki sohbet etmek ve bayramımızı hep birlikte kutlamamız için bir arada olmayı isterdim.

Bende katılamıyorum korteje. Zaten Kortej programı da iptal olmuş. ( Başbakanlıkça yayınlanan genelgenin tarafımızca yanlış yorumlandığını düşünüyorum. Yanlış biliyorda olabilirim. )
sevgilidostum dile getiren olduğu için böle yazdım bende akşama bayrağımı flamamı takıp şöle bi turlicam.
A rh (+) 0 533 719 50 70

Çevrimdışı by_kirmizi

• Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Ekim 29, 2011, 12:25:04 ÖS »
.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2012, 09:49:18 ÖÖ Gönderen: by_kirmizi »
system cleared

Çevrimdışı afet07

• Üye
  • *