Gönderen Konu: 23/10/2011 Korsan koyuna gezi yapalım  (Okunma sayısı 1192 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hakanak

• Üye
  • *
Ynt: 23/10/2011 Korsan koyuna gezi yapalım
« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2011, 06:07:15 ÖÖ »
                                          BİR YOL HİKAYESİ
cumartesi akşamı 6--55 te izin alarak 7 kumluca otobüsüne yetiştim (10 tl)olimpos kavşağında indiğimde artık dolmuşların olmadığını öğrenince hemen ada pansiyonu arayıp beni almalarını isticektim ama konturum yoktu ordan biri 30 tl ye bırakırım dedi bende yürürüm dedim ilk virajda karanlık bir ormanda yok olan yolu görünce bir daha düşün dedim kendime el fenerini elime aldım ama gene 30 lirayı veresim geldi:)tam o sırada bir çift far belirdi ilk otostop gişimi olcaktı benim için elimi uzatırken titrediğini hissettim .zang diye son model bir toyata durmazmı.:))))sarılıp öpesim geldi ama nereye gidiyorsunuz diye sormam lazımken benide götürümüsünüz dedim ve atladım arabaya .ada campingte bedava 3 bardak çay içtikten sonra kamp yerime cadırı kurdum (15 tl kahvaltı içinde ) doğru kadirin barına .bide ne göreyim bomboş heryer 2 erkek sağda 2 erkek tavla oynuyor bir çift muhabbet ediyor ve kırmızı saçlı kırmızı montlu bir kız ve kzı arkadaşı var bende oturup votka istedim etrafıma  bakınırken ikinci bardak votka ve saat 11  oldu ve kırmızı saçlı kırmızı montlu kız halen oturuyordu ben kalkıp diğer barları gezmek için çıktım .bide ne göreyim tüm olimpos kapalı kafamda biraz iyidi gidip yatıyım dedim ve yattım ordan aldığım battaniye işe yaramadı ve sabaha kadar dondum montun ısı termalı olmadığı için birkezdaha mahmudu andım:))ve horoz sesleri kuş sesleri içinde güzel bir sabaha titreyerek girdim .kahvaltıdan sonra adrsan yol kavşağına 3 km.yürüdüm bu esneda 2 araba geçti ve beni almadı .elimi artık çekinmeden kaldırabliyordum  adrsana otostop yapmak için beklerken önümde kim dursun akşamki adam ümit kardeşim.yukarı kumluca yoluna kadar beni bıraktı gene sağolasın ordanda kumluca otobüsü (4 tl).otogarda inip yaklaşık 3 km yürüken mavi kente doğru en sonunda biri acıyıp 11.ci denememde bir unaya binebildim ve mavikente götürdü lokantada bedava çay içtikten sonra karaöz köyüne yürümeye başladım ve 3.km yürüdükten sonra gene bir aile beni aldı ve karaöze bıraktı .ve ordan sonra tam 5-6 km daha yürdükten sonra korsan koyuna ulaştım her yerimden ter akıyordu toz yapışmıştı suyum  yoktu ve şişemi düşürmüştüm.saat 12-10 .ve odun toplayıp ateşi yakıp denize yüzmeye girdim .bizimkileir görünce çok sevindim yanlızlığın nekadar kötü olduğunu birkezdaha farkettim.sucuk ların havada uçtuğu bir mangal keyfinden sonra traktöre binerek karaöze geldim ordam mavikente yaklaşık 2-3-km yürüdükten sonra bir reno arabası beni aldı ve otogara kadar bıraktı sağolsunlar .zaten yürücek halim yoktu her an bayılablirdim bir yerde .antalya otobüsü hememn kaktı(10 tl) ve olimpos durağında bizim kileri gördüm el salladım üzgün üzgün .gözlerim doldu ama yapcak bişey yoktu.ve antalya da belediye otbüsüne bendiö(1.70tl) ve saat 8 de evdeydim .makinem yoktu ama çekmiş kadar olmuştur herhalde.tatlı  yorgunluk ve güzel ormanda güzel kuş sesleriyle yürümenin  güzelliğini farkettim .saygılar sunar iyi geziler dilerim .

Çevrimdışı G®k

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR...?
    • Organizasyon-Reklam-Grafik Tasarım
« Yanıtla #21 : Ekim 24, 2011, 06:37:51 ÖÖ »
 :plus1: Çok eğlenceli bir Gezi Raporu Omus :)

Çevrimdışı memeto07

• Üye
  • *
« Yanıtla #22 : Ekim 24, 2011, 07:33:46 ÖÖ »
biraz eziyetli ama bir o kadarda keyifli bir gezi olmuş anlatım için  :tesekkürler:

Çevrimdışı YAVUZCO

• Üye
  • *
« Yanıtla #23 : Ekim 24, 2011, 08:17:26 ÖÖ »
abi sen mükemmelsin. cila kanatı unutmuşun.mangalın en güzel tarafıydı. :tesekkürler:
A rh (+) 0 533 719 50 70
Ben hoplama zıplama bilmem krosçu değilim ki,asfalttan racingler ile yarışmadan ama sağ şeride de mahkûm olmadan,sağım solum tutulmadan giderim,istediğim yerden de toprak bir yola girer iki çamur bir dere, keyif keyif gezerim .

Uluvardar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Ekim 24, 2011, 08:59:48 ÖÖ »
Kırmızı başlıklı kızın değişik bir versiyonu olmuş bu. paylaştığın için teşekkürler. sadece, kırmızı saçlı kırmızı montlu bir kıza ne olduğunu merak ettim, iyi mi yaşıyormu ?

Çevrimdışı 07cbx750

• Üye
  • *
« Yanıtla #25 : Ekim 24, 2011, 09:15:50 ÖÖ »
Pazar sabahı simitçide selam söyledim hepinize bende Kaş yaptım dönüşte Elmalı üzeri döndüm hertaraf yol çalışmasıydı.
Benden söylemesi sakın Kaş-Elmalı yapmayın.

Çevrimdışı hakanak

• Üye
  • *
« Yanıtla #26 : Ekim 24, 2011, 09:25:23 ÖÖ »
Kırmızı başlıklı kızın değişik bir versiyonu olmuş bu. paylaştığın için teşekkürler. sadece, kırmızı saçlı kırmızı montlu bir kıza ne olduğunu merak ettim, iyi mi yaşıyormu ?

kadirin yerinde bıraktım onu zaten o yüzden üşüdüm cadırda:)))

Çevrimdışı halil

• Üye
  • *
« Yanıtla #27 : Ekim 24, 2011, 11:30:00 ÖÖ »
hakan abi keyifli bir gezi olmuş. paylaşım için  :tesekkürler:.

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #28 : Ekim 24, 2011, 11:39:38 ÖÖ »
hakanım  :plus1:  adamsın  O0
EĞİTİM       ŞART

Çevrimdışı GÜNEŞ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #29 : Ekim 24, 2011, 01:41:13 ÖS »
Hakan hocam güzel bir yol hikayesi olmuş.

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #30 : Ekim 24, 2011, 08:56:16 ÖS »

kadirin yerinde bıraktım onu zaten o yüzden üşüdüm cadırda:)))

Hikayenin en hüzünlü bölümü  :(
Siyah çirkin ördek