Gönderen Konu: Kafkasya 2011  (Okunma sayısı 2066 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
Ynt: Kafkasya 2011
« Yanıtla #100 : Şubat 04, 2012, 08:30:45 ÖS »

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
« Yanıtla #101 : Şubat 04, 2012, 08:39:10 ÖS »

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #102 : Şubat 04, 2012, 09:25:28 ÖS »
toful dostum tam bitti derken yeni fotoğraflar yayınlamış sın, ben biraz erken yazmışım topiğe. yaklaşık yarım saattir büyük keyifle izledim gezi görüntülerini. öncelikle seni bu yolculuğa yalnız çıkma cesaretinden dolayı kutluyorum. umarım senle birlikte uzun soluklu bir gezi yapma ortamımız olur. yaptığın gezi ve sunumdan dolayı seni seni tebrik ediyorum.
EĞİTİM       ŞART

Çevrimdışı toful

• Üye
  • *
« Yanıtla #103 : Şubat 04, 2012, 09:33:22 ÖS »
toful dostum tam bitti derken yeni fotoğraflar yayınlamış sın, ben biraz erken yazmışım topiğe. yaklaşık yarım saattir büyük keyifle izledim gezi görüntülerini. öncelikle seni bu yolculuğa yalnız çıkma cesaretinden dolayı kutluyorum. umarım senle birlikte uzun soluklu bir gezi yapma ortamımız olur. yaptığın gezi ve sunumdan dolayı seni seni tebrik ediyorum.

çok tşk.sonradan eklediğim fotolar biraz daha kaliteli benim çekimlerin değil.polonyalı ve italyanlar göndermiş.sona ekleyiverdim.İnşallah bu yaz birlikte yeni maceralar yaşarız.keleş siparişi verelim.:) hedef nort caucasus very dangerous.:)

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #104 : Şubat 04, 2012, 09:57:53 ÖS »

çok tşk.sonradan eklediğim fotolar biraz daha kaliteli benim çekimlerin değil.polonyalı ve italyanlar göndermiş.sona ekleyiverdim.İnşallah bu yaz birlikte yeni maceralar yaşarız.keleş siparişi verelim.:) hedef nort caucasus very dangerous.:)

:D  :D  O0  O0  O0
EĞİTİM       ŞART