-FORUMUN TÜM İÇERİĞİNİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nisan' da da Kemer' de yarış var.. 9-10 Nisan' da yarış alanına stand kursak, orada bir araya gelsek nasıl olur?
süper olur
Gidelim yazda geliyo değisiklik olur ...
Alıntı yapılan: longinus - Mart 22, 2011, 12:09:57 ÖSNisan' da da Kemer' de yarış var.. 9-10 Nisan' da yarış alanına stand kursak, orada bir araya gelsek nasıl olur?Kampmı yapalım diyosun şimdi. Valla bencede çok güzel olur.Alıntı yapılan: hakanak - Mart 22, 2011, 12:44:38 ÖSsüper olur Evet bencede güzel olacak.Alıntı yapılan: la_mort - Mart 22, 2011, 01:01:27 ÖS Gidelim yazda geliyo değisiklik olur ...Cumartesiden Çadırlımı gidelim yoksa otel bakalımmı.
Yarış,marış bahane ,yol ve kamp şahane Hakan benide al be hacı nooolur bak söz veriyom uslu,uslu duracam.+2
Alıntı yapılan: cengizce - Mart 24, 2011, 02:38:19 ÖÖYarış,marış bahane ,yol ve kamp şahane Hakan benide al be hacı nooolur bak söz veriyom uslu,uslu duracam.+2 Cengiz abi sahilde kampmı yoksa otel konaklamamı. Birde cumartesi sabah saat 8 de teker döner.
benim çadırım yok cengiz abi bana da çadırında yer varmı?
Alıntı yapılan: HAKAN GÜNEŞ - Mart 24, 2011, 02:13:41 ÖSbenim çadırım yok cengiz abi bana da çadırında yer varmı?Olmamı Hakanım seninle çadır muhabbetimiz derindir bilirsin Şaka bir yana arkadaşlar biz Hakan kardeşimle beraber cumartesi sabah saat 8 de kepezdeki (korkuteli yolundaki) ilk benzinlikten hareket edeceğiz bize katılmak isteyen varse seviniriz olmadı biz önden gidip yer kaparız Görüşmek üzere hepiniz sağlıcakla kalın. Cengiz...