Gönderen Konu: Adana Motorize Klübü Antalya'da İdi...  (Okunma sayısı 984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selka

• Üye
  • *
Adana Motorize Klübü Antalya'da İdi...
« : Temmuz 16, 2010, 06:36:33 öö »
Adana motosiklet.net ten Bora Ağabey bana 2 gün önce Patara’ya giderken Antalya üzerinden geçeceğini söylemiş ve buluşmak için geri saymaya başlamıştık.. Bora ağabey ve diğer arkadaşlar ile tanışmayı çok istiyor hemde bi’şeyler aksi gider buluşamaz diye endişe ediyordum.. Bora ağabey eşleriyle seyahate çıktıklarını belirtmişti hal öyle olunca eşimide görüp, eşlerimizide tanıştırmak istediklerini söyleyince eş,iş, çocuk ,zaman dörtgeninde uygun bir 2 saat ayarlamak farz idi..
Bu düşünceler ile birgün önceden motosikletimi temizlemiştim.. Ne de olsa evsahibi olarak geçen 4000 km lik gezinin tozu toprağı ile karşılamamak diye gerekli diye düşündüm…

By selcukkaya at 2010-07-11

Eşim o gün nöbetçi idi ama onunla konuştuğum an yarım gün izin alabileceğini söyleyince Adana MT ile Havalimanı köprü altında buluşup Antalya yı doğudan batıya katedip Adana MT yi öyle yolcu edeyim dedim… Nihayet Adana MT gelir..

İlk olarak en Antalya’nın en doğusundan yani Turizm yolundan Kundu Bölgesi ve Lara gezildi….

Herkes çok neşeli, ve rahattı…

İkinci olarak Karpuzkaldıran ve Düden’in suyunun denizle buluştuğu yaklaşıj 100 m lik şelalemiz önünde 15 dakika mola.. Ve daha sonra Antalya Körfezini komple görülür yerde birkaç resim…

En son Tophane Çay Bahçesi.. Küçük liman üzerinde Antalya Körfezi Manzaralı ve alt tarafı hemen eski Antalya olan Kaleiçi semti.. Burada soluklanıp sıcak yada soğuk ikramlarda bulunurum… Buradan sonra Konyaaltı plajları ve yolculama..

Bora Ağabey umarım misafirperverliğimden ve rehberliğimden memnun kalmışsındır.. 1.5 saatte Antalya turu ancak bu kadar olur.. Selge, Perge, Köprülü Kanyon, Yazılı Kanyon, Düden pas geçildi ama n’apalım? Herneyse; Adana MT ‘ye bu gezilerinde kazasız sürüşler dileyerek yolunuz Açık Olsun..[/
Sosyal Bir Mesajım Kalamdı Artık Bu İnsanlığa...

Çevrimdışı cengizce

• Yönetim Üyesi
  • Üye
Ynt: Adana Motorize Klübü Antalya'da İdi...
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2010, 04:53:36 ös »
Selcuk bu kısa ama öz evsahipliğin çok hoş olmuş.
Keşke bizlerinde haberi olsaydıda seni tek bırakmasaydık,genede bu özverişli davranışın için  :tesekkürler:  :A
Cengiz...

Çevrimdışı unknownmember07

• Üye
  • *
  • Derbi GP1 250
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2010, 06:08:12 ös »
Çok güzel bi karşılama olmuş gerçektende..
"Doğruluğuna İnandıgım Tek Şey; Üzerinde Bulundugun Makinanın Hacmi Kadar Degil Yüregin Kadar Motorcu Oldugundur.."

Çevrimdışı selka

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2010, 08:29:21 ös »
Selcuk bu kısa ama öz evsahipliğin çok hoş olmuş.
Keşke bizlerinde haberi olsaydıda seni tek bırakmasaydık,genede bu özverişli davranışın için  :tesekkürler:  :A
Cengiz...

Abi teşekkür ederim, inşallah bir daha ki sefere.. O0
Sosyal Bir Mesajım Kalamdı Artık Bu İnsanlığa...

Çevrimdışı aythakan

• Üye
  • *
  • Yamaha YBR 125
    • http://www.motorize07.com
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2010, 08:49:20 öö »
Paylaşım için saol.
Yine Yeni Yeniden
Motorize07 Riders

Çevrimdışı mesafe

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2010, 10:45:21 öö »
benım semtıme gelmışsınız ve ben mısafır edemedım artık 13 agostos2010 tarıhınden ıtıbaren beklerım .
    MESAFE COK YAKINDA!