-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Onur, önceki mesajımda da belirttiğim gibi; muhtemelen hiç tadamayacağım bir zevk ve keyf...Benim motosikletim ve motosiklet keyfim asfalt ve hafif stabilize yollara kadar malesef.Ama sizlerin gezilerini gördüğümde imrenmiyorum desem yalan olur valla.Çok keyifli bir gezi ve müthiş manzaralar... Rakım arttıkça keyfide artan bir gezi olmuş.DRZ400'ünle sorunsuz bir gezi yapmışsın. Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
Onurcum sabah simitçiden beraber ayrıldık ömer arkanızdan içi giderek baktı. ömerin motorunun yola çıkmadan arıza vermesi belki daha hayırlı olmuştur.geziniz güzel olmuş tebrik ederim.
çok güzel resimler gezi de çok güzel geçmiş resimler anlatıyor paylaşım için teşekürler
İçindeki enduro aşkı hiç sönmesin Onur. Güzel bir paylaşım. Emeğine sağlık.
palaşım için.
Sür bakalım DRZ nin keyfini sür. Nazar değmesin çok güzel bir gezi olmuş imrendim doğruzu belki bir gün bizdeböyle güzel ve zevkli geziler yaparız. :Alıntı yapılan: HakaN_M - Temmuz 05, 2010, 10:36:15 ööSevgili Onur, önceki mesajımda da belirttiğim gibi; muhtemelen hiç tadamayacağım bir zevk ve keyf...Benim motosikletim ve motosiklet keyfim asfalt ve hafif stabilize yollara kadar malesef.Ama sizlerin gezilerini gördüğümde imrenmiyorum desem yalan olur valla.Çok keyifli bir gezi ve müthiş manzaralar... Rakım arttıkça keyfide artan bir gezi olmuş.DRZ400'ünle sorunsuz bir gezi yapmışsın. Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Hakan bu kadar karamsar olma be biraderim bakarsın birgün sende dağlarda çirit atarsın
Süper gezi süper resimler. DRZ nin maşallahı var
güzel olmuş fotograflar içinde teşekkürler.konuyla alakası yok ama plaka nerde sorması ayıp,varda benmi göremiyorum. bu motorlar ilgimi çekiyor ama hengisi hangisidir.silindiri kaçlıktır.hepsi biribirine benziyo.benzeyecek elbette ama,bana az yakan çok kaçan sesi önemli unsur tok ses değil vızırdayan bişey ne uygun olur acaba.larada turuncu ikitane var aramızdan birileridir belki iki kişi geziyorlar sürekli motorlar bundan hatta yukardaki turuncudan adam bi eksoz takmış racing eksozu sanırım.ses okadarmı kötü çıkar su motoru gibi o motoro o eksozu takıp gezdiğine inanamıyorum.patır patır patlıyo hocam duymuyormusun motorcu olmasam şikayet etmeyi düşünürdüm heralde..oo çenem düşmüş:konudisi:
Alıntı yapılan: cezve - Temmuz 23, 2010, 10:43:05 öögüzel olmuş fotograflar içinde teşekkürler.konuyla alakası yok ama plaka nerde sorması ayıp,varda benmi göremiyorum. bu motorlar ilgimi çekiyor ama hengisi hangisidir.silindiri kaçlıktır.hepsi biribirine benziyo.benzeyecek elbette ama,bana az yakan çok kaçan sesi önemli unsur tok ses değil vızırdayan bişey ne uygun olur acaba.larada turuncu ikitane var aramızdan birileridir belki iki kişi geziyorlar sürekli motorlar bundan hatta yukardaki turuncudan adam bi eksoz takmış racing eksozu sanırım.ses okadarmı kötü çıkar su motoru gibi o motoro o eksozu takıp gezdiğine inanamıyorum.patır patır patlıyo hocam duymuyormusun motorcu olmasam şikayet etmeyi düşünürdüm heralde..oo çenem düşmüş:konudisi: Plaka Yok bu motorların genelinde. Olanlarıda nadir. Az yakan çok kaçan bir motor üretilmedi henüz. Bu motorlarla şehiriçinde devamlı gezen kişilerinde yukarıdaki grupla ve enduroculukla yakından uzaktan alakası olmayan kişilerdir. Ama o ses varya bana klasik musiki gibi geliyor. Bu motorlara ilginiz varsa xt 125 size uygun olacağı kanaatindeyim. Sevgiler Saygılar.
yeni motorunla güzel bir etkinlik yapmışsınız onur kardeşim.ah ah antalya bi uzak olmasa.....paylaşım için teşekkürler kardeş.