Merhabalar..
Bu gezide geçen Cumartesi akşam olabildiğince topraktan gazlayıp Çakırlar'dan Altınyaka'ya ulaştık. Geceyi orada geçirdik.Ertesi gün Kızlarsivrisi üzerinden Elmalı oradan İmecik yaylası üzerinden tekrar Çakırlar'a akşam saat 9 buçuk gibi döndük. Cumartesi 2, Pazar 10 saati motor üzerinde geçirdik.
İlk günkü grup: Şeref usta(WR 250), Uğur abi (DRZ 400), İbrahim (CRF 450), İbrahim abi (EXC 520), Barış (YZ 125), Ömer (WR 250) ve ben (DRZ 400).
Geçen Cumartesi akşamı mesai bitimi Çakırlar'da benzinlikte buluştuk.

Çeşme başında mola..

Ufak tefek tamiratlar ve yarın için ayarlamalar.

Geceyi geçireceğimiz restorana ulaşıyoruz. Burada Cevdet abilerle buluşuyoruz. Hem yayla havasından istifade..

..hem de ayarlamalara devam. Muhabbet, sohbet ve aslan sütü, fotoların netliğine de yansımış

Sabah çardaklarımızda uyanıyoruz. Gece korktuğumuz başımıza gelmiyor ve horlama vakası yaşanmıyor. Herkes günboyu ihtiyacı olacak olan uykuyu alıyor.

Kahvaltı yapılıyor ve motorlar yavaş yavaş hazırlanıp benzin takviyeleri yapılıyor.

Yeni gelenlerle sayımız 14'e ulaşıyor. Ömer mekanik arıza, Barış da iş nedeni ile geri dönmek zorunda kalınca sayımız 12'ye düşüyor.

Katılanlar Cevdet abiler (2 x DRZ 400) , Yılmaz usta (YZ 400), Arif abi (XR 400), Erkan abi (DR 350), Salih abi (CRF 250), Yorgancı (CR 125)
Cevdet abinin tabiri ile "veriyoruz gazı"..

DRZ ile ilk gezimde geçtiğim patika, çok keyifli bir iniş. ilkinde 4 kişi geçmiştik bu sefer 12 kişi geçiyoruz.
İbrahim

Şeref usta

Uğur abi

Arif abi

Yorgancı

Yılmaz usta

Salih abi

Erkan abi

İbrahim usta

Cevdet abi

2. geçişimde aynı yerden 2 DRZ indirdim, umarım böyle katlanarak gitmez

Aşağı motoru indirmek yürüyerek geri çıkmaktan çoook daha kolay, bu irtifada oksijenin az olması da bir etken tabii..
Motora doğru tabana kuvvet.

Aşağıda mola..

Ardından bir zorlu iniş daha..ve mola..

En sona asıl süprizi sakladık, buraya kadar kimse zorlanmadı fakat bu vadiden yukarı çıkan patikadan inmek dahi zorken bizim yukarıya tırmanmamız gerekiyor.
Önceki sefer 4 motor pek fazla zaman kaybetmemiştik ama şimdi sayımız 3 kat fazla.
Buradan masum görünüyor, ilk defa gelenler benim önceki seferde yaptığım gibi ileri atılıyorlar. Fakat duvara çarpıyorlar. Naapalım biz de önümüz açılsın diye bekliyoruz.

Yukarı çıkan fotoyu çeker.