Gönderen Konu: Altınyaka'dan Elmalı  (Okunma sayısı 899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
Altınyaka'dan Elmalı
« : Temmuz 26, 2010, 10:52:40 ös »
Merhabalar..
Bu gezide geçen Cumartesi akşam olabildiğince topraktan gazlayıp Çakırlar'dan Altınyaka'ya ulaştık. Geceyi orada geçirdik.Ertesi gün Kızlarsivrisi üzerinden Elmalı oradan İmecik yaylası üzerinden tekrar Çakırlar'a akşam saat 9 buçuk gibi döndük. Cumartesi 2, Pazar 10 saati motor üzerinde geçirdik.

İlk günkü grup: Şeref usta(WR 250), Uğur abi (DRZ 400), İbrahim (CRF 450), İbrahim abi (EXC 520), Barış (YZ 125), Ömer (WR 250) ve ben (DRZ 400).

Geçen Cumartesi akşamı mesai bitimi Çakırlar'da benzinlikte buluştuk.

Çeşme başında mola..

Ufak tefek tamiratlar ve yarın için ayarlamalar.

Geceyi geçireceğimiz restorana ulaşıyoruz. Burada Cevdet abilerle buluşuyoruz. Hem yayla havasından istifade..

..hem de ayarlamalara devam. Muhabbet, sohbet ve aslan sütü, fotoların netliğine de yansımış  :)

Sabah çardaklarımızda uyanıyoruz. Gece korktuğumuz başımıza gelmiyor ve horlama vakası yaşanmıyor. Herkes günboyu ihtiyacı olacak olan uykuyu alıyor.

Kahvaltı yapılıyor ve motorlar yavaş yavaş hazırlanıp benzin takviyeleri yapılıyor.

Yeni gelenlerle sayımız 14'e ulaşıyor. Ömer mekanik arıza, Barış da iş nedeni ile geri dönmek zorunda kalınca sayımız 12'ye düşüyor.

Katılanlar Cevdet abiler (2 x DRZ 400) , Yılmaz usta (YZ 400), Arif abi (XR 400), Erkan abi (DR 350), Salih abi (CRF 250), Yorgancı (CR 125)

Cevdet abinin tabiri ile "veriyoruz gazı"..

DRZ ile ilk gezimde geçtiğim patika, çok keyifli bir iniş. ilkinde 4 kişi geçmiştik bu sefer 12 kişi geçiyoruz.

İbrahim

Şeref usta

Uğur abi

Arif abi

Yorgancı

Yılmaz usta

Salih abi

Erkan abi

İbrahim usta

Cevdet abi

2. geçişimde aynı yerden 2 DRZ indirdim, umarım böyle katlanarak gitmez  :o
Aşağı motoru indirmek yürüyerek geri çıkmaktan çoook daha kolay, bu irtifada oksijenin az olması da bir etken tabii..
Motora doğru tabana kuvvet. :heat:

Aşağıda mola..

Ardından bir zorlu iniş daha..ve mola..

En sona asıl süprizi sakladık, buraya kadar kimse zorlanmadı fakat bu vadiden yukarı çıkan patikadan inmek dahi zorken bizim yukarıya tırmanmamız gerekiyor.
Önceki sefer 4 motor pek fazla zaman kaybetmemiştik ama şimdi sayımız 3 kat fazla.
Buradan masum görünüyor, ilk defa gelenler benim önceki seferde yaptığım gibi ileri atılıyorlar. Fakat duvara çarpıyorlar. Naapalım biz de önümüz açılsın diye bekliyoruz.

Yukarı çıkan fotoyu çeker.  :)

Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı Syroup

• Üye
  • *
Ynt: Altınyaka'dan Elmalı
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2010, 01:17:48 öö »
ohh neşeli gezi olmuş tekerinize sağlık

Çevrimdışı cengizce

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2010, 08:01:38 öö »
Onur zor adamlarsınız valla ne işiniz var oralarda kardeşim adam gibi yol varken çık,çık,çık hiç yakıştıramadım. :D :D  :D
Bu geziye şapka çıkarılır başka ne diyeyimki... :A :A :A

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2010, 08:26:43 öö »
Yukarıda keyifler yerinde.

Taksi göndermemizi beklemiş Uğur abi, yukarı çıkınca fırçayı yedik  :D  :D

Elmalı'yla aramızda engel kalmıyor artık. Tabi ki piliç sarmadan başka birşey düşünmüyoruz.
Yolda dozerin orman yolunu açarken ortaya çıkardığı bu çukur aslında bir mağara ve çook derin. En az 200 - 300 mt.

Elmalı Avlan gölü. Bu gölü vakti zamanında otoyol geçirmek için kurutmuşlar ve yanındaki sedir ormanı yokolmaya başlamış. Sonra yeniden su tutması sağlanmış ve orman kurtarılmış. Ortasından da karayolu geçiyor ve gölü ikiye bölüyor.

Geri dönüşe geçiyoruz. Karnımız tok keyfimiz yerinde.

Artık geç oldu, sürüler bile köye dönüyor İmecik'te. Bu birazdan hava kararacak demek. İyi haber olmasa da, artık yolumuz otoban.

Kemer'e gidecekler sağa biz sola Antalya'ya doğru hava kararırken yola çıkıyoruz. Karanlık çoktan çökmüştü Antalya'ya vardığımızda.

Sağlıcakla kalın.  :bye:
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı tiger

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2010, 11:33:53 öö »
tez zamanda allah akıl fikir vere :)))

Çevrimdışı arselam

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2010, 03:07:33 ös »
onur ellerine sağlık  :tesekkürler:
Dostla münakaşa dostluğu azaltır, düşmanla münakaşa düşmanlığı arttırır.

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2010, 07:03:12 ös »
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

:down:

Motorize07'den kurtuluş yok, 2500mt ye de gitsen amblemine rastlayabilirsin (bknz. 28. foto)  ;)

Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı koçak

• Yönetim Üyesi
  • Üye
« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2010, 07:58:27 ös »
Onur,güzel gezmişsiniz valla çok teşekkürler,bakarken bile adrenalin boşlattım :D O0

Çevrimdışı halil

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2010, 08:47:17 ös »
 :tesekkürler:

Çevrimdışı komutan

• Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2010, 09:38:45 öö »
Böyle bır gezıye ne denırkı; Helal olsun walla.. Ağzım açık izlemekle yetindım fotoları..
Tek kelımeyle ADRENALİN...
Bu guzel paylaşımın için teşekkürler Onur..

:tesekkürler:

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2010, 08:23:01 öö »
Onur,güzel gezmişsiniz valla çok teşekkürler,bakarken bile adrenalin boşlattım :D O0

:D :D tabirine kurban  :D :D

Yorumlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Biraz daha kondüsyon yapabilirsem daha güzel fotolar çıkacak eminim.
Siyah çirkin ördek