Gönderen Konu: Alanya'dan 1 Günlük İznimizden Elimize Kalanlar..  (Okunma sayısı 821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı unknownmember07

• Üye
  • *
  • Derbi GP1 250
Alanya'dan 1 Günlük İznimizden Elimize Kalanlar..
« : Mart 17, 2010, 12:07:42 öö »
1 Günlük izin günümümüzde yine foruma yeni katılmış olan Barış arkadaşımla yaptığımız kısa gezide sizlere hem kendimizi hemde motorlarımızı tanıtmak istedik...Piaggio X7 250i.e Barış arkadaşımın motorudur..Derbi GP1 250 benim motorumdur..Resimleri çektiğimiz yer,Antalya'dan Alanya'ya dönüş istikametinde mola verme yeri olan Ulaş Dinlenme Parkı..Umarım resimlerimizi beğenirsiniz..

"Doğruluğuna İnandıgım Tek Şey; Üzerinde Bulundugun Makinanın Hacmi Kadar Degil Yüregin Kadar Motorcu Oldugundur.."

Çevrimdışı babacan

• Üye
  • *
Ynt: Alanya'dan 1 Günlük İznimizden Elimize Kalanlar..
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2010, 08:22:50 öö »
Çok güzel. Skuterlerin de ayrı bir güzelliği var.
Fazla binmedim.
Küçükken ilk motorumuz Vespa benzeri bir Sısy idi.
4 yıl önce EMOK festivalinde Suzuki ARN 125 denedim.
Frenini bulamayınca geri verdim.  :D
Şimdilik motosikletlerimle mutluyum.

Sevgilerimle...
Kalın sağlıcakla...

MOTORCYCLES SAVED MY LİFE

Çevrimdışı aythakan

• Üye
  • *
  • Yamaha YBR 125
    • http://www.motorize07.com
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2010, 11:22:53 öö »
 :welcome:
Yine Yeni Yeniden
Motorize07 Riders

Çevrimdışı komutan

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2010, 06:35:45 ös »
Arkadaşlar ikinize de hoşgeldiniz. Daha gırer gırmez bır paylaşımla bıze kendınızı tanıttıgınız ıcın teşekkur ederız.. Motorıze07 Antalya'nın en sosyal motorsıklet klubu olup gezılerıyle katılımcılarına hoş anlar yaşatan bır organizasyondur. sızlerde bu organızasyondaki yerınızı bu guzel sunumunuzla almış oldunuz. En kısa zamanda bır etkınlıkte buluşmak, görüşmek ve tanışmak dileğiyle. Sağlıcakla kalın. KOMUTAN

:plus1: :welcome: :plus1:

Çevrimdışı halil

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2010, 08:04:21 ös »
 :welcome:

• Üye
  • *
  • Derbi GP1 250
« Yanıtla #5 : Mart 17, 2010, 11:00:18 ös »
Arkadaşlar öncelikle hepinize bu sıcak karşılama için teşekkür ederim..Şu dakikadan sonra daha iyi anladığım şey şu oldu:Burdaki insanlar arasında sadece motorlarla bağlantılı değil,insancıllıkla da bağlantılı bi ilişki ortamı var..

Babacan abi bide bizim scooterlar övmek gibi olmasın ama scooter olayını biraz aşanlardan;) Kısmet olursa en yakın zamandaki gezide deneyebilirsin;)

Komutan abi karşılaman için teşekkürler çok sıcakkanlıydı..Zaten bizimde bu foruma üye olmamıza ön ayak olan Antalya'dan scooter cı arkadaşımız piaggio X9 sahibi Çağlar idi..Onun sayesinde sizin geçen hafta yapmış olduğunuz manavgat gezisini gördük ve hayran kaldık bu forumdakilerin motorcu ruhuna ve bizde bu ruha dahil olmak istedik..Bu yüzden en yakın etkinlikte sizlere dahil olmyı 4 gözle bekliyoruz bizde barış kardeşimle ..
"Doğruluğuna İnandıgım Tek Şey; Üzerinde Bulundugun Makinanın Hacmi Kadar Degil Yüregin Kadar Motorcu Oldugundur.."

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Mart 17, 2010, 11:58:24 ös »
İlk çıktığında "derby gp1" in testini okumuştum. Gerçekten de verileri scooter'dan çok, küçük bir racing motor gibiydi. Ama arka amortisörü biraz fazla sertti yanlış hatırlamıyorsam.

Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. Scooterlar siteye renk katıyor. Tekrar hoşgeldiniz.
Siyah çirkin ördek

• Üye
  • *
  • Derbi GP1 250
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2010, 06:17:31 ös »
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim..Evet GP1 tam da sizin söylediğiniz gibi aslında bi scooter'dan çok daha bi racing motor havasında olan bi model..Bana sorarsanız ben ona scooter'ların naked'ı diyorum :) Çünkü aslen motor son hız üstüne de oynansada asıl önemli olan nokta kalkışları..Gerçekten çok seri bi motor..Bu motoru almamdan baya zaman geçmiş olsada bazen şimdilerde bile beni verdiği tepkilerle korkuttuğu oluyor..Kalkışlarda gaza asılmamla birlikte yanlaması bi oluyor :) Ani gaz tepkilerine çok sert cevaplar verebilen bi motor yani..Mesela kendisine rakip gösterilen motor olarak Antalyada'da yaygın olarak kullanıldığını bildiğimiz Gilera Runner modeli bile kalkışlarda kesinlikle aynı tepkimeleri veremiyor..En azından Alanya'da daha beni yiyebilen bi Runner çıkmadı daha :)
Kısa bir anımı anlatıyım geçen haftadan: Geçen hafta motorumu Antalya'da yetkili servisi olan Arif usta'ya getirdim..Saolsun gerçekten ordaki Özer abi olsun ,Özcan abi olsun,İsmail kardeşimiz olsun çok ilgilendiler..ve bakımdan sonra motoru teslim aldığımda bende şaşırdım açıkcası bu motor benimmmi diye çünkü bi baım bi motoru bu kadar değiştirebilirdi..Neyse lafı uzatmıyım.Alanya'ya geldim..Işıklarda bekliyorum çevreyolundayım..Arkadan bi uğultuyla birlikte bi siyah Yamaha R6 yanaştı yanıma..Zaten benim motor dikkat çekici oolduğu için R6 sürücüsünde de aynı olayı yaşadık ve yandan yanadan motoru incelemeye başladı..Neyse Işıklarda sarı yandı sonra yeşil derken bi kaldırdık motorları,zaten R6 kendini toplayana kadar GP1 yaklaşık bi 200 metre fark atıyo..Neyse biraz daha yaklaştı bana ve sonraki ışıklarda kafa kafaya indik..O ışıklardan bi daha kaldırdık yine sonraki ışığa kafa kafaya indik..Ordan son bi kez daha kaldırdık ve sonraki ışıklarda yine kafa kafaya indik..Durduk..Adam kaskın vizörünü açtı ve dediki:"Aga bu kaçlık makina böle nası kalkıp hızlanıyo yaa ?" dedi :) Bende: "Abi teşekkür ederim iltifatın için 250 lik piaggio motorlu bi scooter" dedim...Adam: "Ha piaggio'ysa tamamdır" dedi gülerek..Yani anlatmak istediğim şu:Gerçekten motor tam olarak bi cadde motoru olarak yaratılmış..İnşallah bi buluşmamızda karşılaşırsak deneme imkanınız olur ne demek istediğimi tam olarak anlamanız hissetmeniz için.. ;)

Çevrimdışı crayzy

• Üye
  • *
    • AnTaLyAnIn MoToSiKlEt SiTeSi
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2010, 10:22:49 öö »
hoşgeldiniz kardeşlerim...
Motosiklet Özgürlükse Özgürüz Hepimizde...