Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim..Evet GP1 tam da sizin söylediğiniz gibi aslında bi scooter'dan çok daha bi racing motor havasında olan bi model..Bana sorarsanız ben ona scooter'ların naked'ı diyorum

Çünkü aslen motor son hız üstüne de oynansada asıl önemli olan nokta kalkışları..Gerçekten çok seri bi motor..Bu motoru almamdan baya zaman geçmiş olsada bazen şimdilerde bile beni verdiği tepkilerle korkuttuğu oluyor..Kalkışlarda gaza asılmamla birlikte yanlaması bi oluyor

Ani gaz tepkilerine çok sert cevaplar verebilen bi motor yani..Mesela kendisine rakip gösterilen motor olarak Antalyada'da yaygın olarak kullanıldığını bildiğimiz Gilera Runner modeli bile kalkışlarda kesinlikle aynı tepkimeleri veremiyor..En azından Alanya'da daha beni yiyebilen bi Runner çıkmadı daha
Kısa bir anımı anlatıyım geçen haftadan: Geçen hafta motorumu Antalya'da yetkili servisi olan Arif usta'ya getirdim..Saolsun gerçekten ordaki Özer abi olsun ,Özcan abi olsun,İsmail kardeşimiz olsun çok ilgilendiler..ve bakımdan sonra motoru teslim aldığımda bende şaşırdım açıkcası bu motor benimmmi diye çünkü bi baım bi motoru bu kadar değiştirebilirdi..Neyse lafı uzatmıyım.Alanya'ya geldim..Işıklarda bekliyorum çevreyolundayım..Arkadan bi uğultuyla birlikte bi siyah Yamaha R6 yanaştı yanıma..Zaten benim motor dikkat çekici oolduğu için R6 sürücüsünde de aynı olayı yaşadık ve yandan yanadan motoru incelemeye başladı..Neyse Işıklarda sarı yandı sonra yeşil derken bi kaldırdık motorları,zaten R6 kendini toplayana kadar GP1 yaklaşık bi 200 metre fark atıyo..Neyse biraz daha yaklaştı bana ve sonraki ışıklarda kafa kafaya indik..O ışıklardan bi daha kaldırdık yine sonraki ışığa kafa kafaya indik..Ordan son bi kez daha kaldırdık ve sonraki ışıklarda yine kafa kafaya indik..Durduk..Adam kaskın vizörünü açtı ve dediki:"Aga bu kaçlık makina böle nası kalkıp hızlanıyo yaa ?" dedi

Bende: "Abi teşekkür ederim iltifatın için 250 lik piaggio motorlu bi scooter" dedim...Adam: "Ha piaggio'ysa tamamdır" dedi gülerek..Yani anlatmak istediğim şu:Gerçekten motor tam olarak bi cadde motoru olarak yaratılmış..İnşallah bi buluşmamızda karşılaşırsak deneme imkanınız olur ne demek istediğimi tam olarak anlamanız hissetmeniz için..