-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ybr 2010 varmıydı abi ?varsa nasıldı şuan piyasadaki ybrlere göre görünüşü ?
Cengiz abi , Mertcan ile farklı motorlara ilgi göstermişsiniz ,fotolardan anlaşılan..tabi bilemiyoruz fotolar dışındaki durumu
Cengiz Abi bu ne enerji valla helal olsun, bir korsan koyundasın bi İstanbul'da Benim için en kayda değer yenilik yine Yamaha'dan geldi. 1200 lük dev bir enduro. Görüntü olarak 10 numara fakat test ve izlenimler nasıl bir makine olduğunu ortaya çıkarır yakında.Fotoğraflar için teşekkürler.
Alıntı yapılan: longinus - Şubat 28, 2010, 07:00:29 ösCengiz Abi bu ne enerji valla helal olsun, bir korsan koyundasın bi İstanbul'da Benim için en kayda değer yenilik yine Yamaha'dan geldi. 1200 lük dev bir enduro. Görüntü olarak 10 numara fakat test ve izlenimler nasıl bir makine olduğunu ortaya çıkarır yakında.Fotoğraflar için teşekkürler.Merhaba arkadaşlar gerçekten fuar bizim için çok güzeldi,fiyatlarda bir avantaj olmamasına ramen.Teşekkürler Onur sırf bu fuara gelebilmek için istanbula göreve geldim geçe mesai gündüz gezi yaptık .Eğer imkan olabilirse önümüzdeki fuara daha kalabalık gelmeyi isterim.Şimdilik hoşçakalın...Cengiz.
Objektifinize ve emeğinize sağlık. Süper Tenereyi nasıl buldunuz? Bir fiyat verdiler mi?
Evett çok güzel fotoğraflar ne kadar varsa hepsini yükle uluvardar. çok güzel çekimler yapmış arkadaşlar böyle kendimize özgü fotoğrafları yayınlamak daha bir haz veriyor insana ....motoriz07 üyelerine ve uluvardar. a çok teşekkürler bu vip fotoğraflar için...