-FORUMUN TÜM İÇERİĞİNİ GÖREBİLMEK İÇİN LÜTFEN ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mertcan organizasyon için tekrar teşekkürler..keyifli bir gezi oldu.Cengiz, Selçuk ve Aytaç abilere de bu ilk gezim de yardım tavsiye ve muhabbetlerinden dolayı teşekkürler.Kelebek kardeş teşekkürler hoşbulduk.
tırıvırı bir gezi işte, böyle gezi hafta içinde yapılmaz hafta sonu yapılır benim bildiğim, heçde beğenmedim berbat bir gezi. bu hafta pazar 28 şubatta varmısınız bir geziye, hadi bakalım görelim ne olcak bu pazar hepinizin canını çıkarmak lazım, oturduğunuz yerler nasır tutar inşallah.
sezonun ilk gezisini yaptım. yol arkadaşlarıma keyifli gezi için teşekür ederim.cengiz abi ellerine sağlık fotoğraflar hariha çıkmış. sanki daha fotolar az gibi geldi gerisinide görelim yav.
Bunudamı görecektim Gizli geziden sonra artık korsan gezi yapmaya başladık. Korsanla mücadele derneği iyiki yolda önünüzü kesip motorlarınıza el koymamış. Nefis bir gezi olmuş. Aranızda olamadığım için gerçekten üzüldüm. Fotoların devamını bekliyoruz Cengiz abi. Hakan kardeşim gönüller bir olsun,önümüz bahar artık motor sürme zamanı.
Sevgili arkadaşlar bensiz ilk gezinizi yapmışsınız bu ilk ve son olsun gezi güzel olmuş iyi eğlenmişsiniz,sizi kutluyorum resimler için teşk... borç olarak alın sonra öderimen kısa zamanda benim KTM 990 Adventure'nin yakıt enjeksion problemini çözüp aranızakatılacağım beni özlediğinizi biliyorum.... şimdilik size iyi gezi ve sürüşler resimler için tekrar tşkr.
Cengiz abi gene yollardasın.. Resimler harika manzaralar enfes... Tekerinize sağlık, içimiz ısındı...