Evet arkadaslar Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar yine Dakar yolunda.... Yine sportmence, yine amator ruhla, yine amac bayragimizi finis cizgisinde dalgalandirmak, podyumu gormek.

Bu sene kriz herkezi etkiledigi gibi takimimizi da etkiledi. Maalesef ana sponsorlari yok. THY, PO, Num Num, Turk Pirelli, Galata Tasimacilik, Adidas, PowerFM ve SporMac bazi ihtiyaclarini karsiliyor, sub-sponsorluklarini ustleniyor. Esas buyuk masraf kendi ceplerinden. Allah kolaylik versin diyorum...
Bu arada inanin bana esas sponsor sizlersiniz.Kemal ile yazisiyorum da siizlerin manevi destegi olmadan olacak is degil bu...
http://www.dakarturk.com/ a girip ziyaretci defteri vasitasiyla onlara ulasabilirsiniz, ya da forumlarda bu baslikta istediginiz gibi yazin, butun dilekleriniz, oneri ve desteginiz onlara ulasiyor.
Bu sene Kemal 6. Kez Dakar yarisinda ve insallah Kutlu ile birlikte 5. kez podyumu gorecek. Buna can-i gonulden inaniyorum.
Bu yil yne KTM lerle yarisacak ekibimiz ama modeller biraz daha buyudu. 450 ler yerine 690 lara ciktik...

Bakalim bu arazi devleri bu sene ne yapacak. Vallahi heyecandan damagim kuruyor. Altta hazirlik calismalarindan birkac sahne ... Fotograflar icin takimimiza tesekkurler.
Haydi bakalim yolunuz acik olsun dostlar !

Motosiklet.net'ten alıntıdır..