Gönderen Konu: Lastik Seçiminde Görüş ve Önerileriniz ?  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alexis

• Ziyaretçi
Lastik Seçiminde Görüş ve Önerileriniz ?
« : Haziran 24, 2010, 12:37:24 ös »
Öncelikle herkeze merhaba..

honda Cbr 125 kullanmaktayım we sonunda 2006 model motorumun arka lastigi patlamış durumda şu anda yeni bi lastik alma aşamasındayım fakat michelin we metzeler arasında kararsız kalmış durumdayım. internetten edindigim bilgiler üzerine michelin pilot sporty  i düşünüyorum fakat metzeler'den hangi modeli almam gerektigi ile ilgili hiçbi fikrim yok önerdiginiz bi model warmı yoksa sadece uygun ebatları olan bi tane almam dogrumudur sizce ? bu konularda biraz acemiyim yardımlarınızı bekliyorum not:1*orjinal lastik ebatlarında kalmaya karar werdim:)2*  önerdiginiz lastigi alabileceğim bi satış noktası telefonu  yada en azından ismini werirseniz cok iyi olur şimdiden teşekkürler :)

Çevrimdışı aythakan

• Üye
  • *
  • Yamaha YBR 125
    • http://www.motorize07.com
Ynt: Lastik Seçiminde Görüş ve Önerileriniz ?
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2010, 02:13:00 ös »
Lastik ebatlarına göre her iki markanında farklı desenli lastikleri mevcut. Metzeler firması motosiklet lastik üretiminde kendini kanıtlamış bir firma. Michelinide yabana atmamak lazım. İnternette her iki firmanında sitesine girip senin lastik ölçülerine göre olan modellerine bak. Kimi lastik uzun kilometre yapar kimi lastik kısa. Uzun giden lastik sert hamurdur virajda kaydırır, kısa giden yumuşak hamurdur yola yapışır. Mutlaka her iki markanında birbirine karşı üstün olan tarafları olacaktır.Senin işine hangisi geliyorsa onu al.
Yine Yeni Yeniden
Motorize07 Riders

alexis

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2010, 05:12:57 ös »
Arkadaslar Lastik secimimi sanırım yaptım fakat şimdi sizlerden Honda Cbr 125 e uygun orjinal ebatlarda bi Metzeler yada Michelin Pilot Sporty model lastigi nerdne bulabileceimle ilgili yardıma ihtiyacım war son 2 gündür aramadıgım bayi kalmadı ama sanırım site sahibi bayilerin hiçbirin elinde kalmamış bildiginiz bi dükkan warsa telefonu yada en azından semti we ismini werirseniz cok sewinirim .. teşekkürler :)

Çevrimdışı unknownmember07

• Üye
  • *
  • Derbi GP1 250
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2010, 09:02:54 ös »
"buzmotor.com" ile bağlantı kurarsan her türlü lastiği temin edebilirsin Michelin için..Benim vazgeçilmez adresimdir lastik konusunda "buz motor"..
"Doğruluğuna İnandıgım Tek Şey; Üzerinde Bulundugun Makinanın Hacmi Kadar Degil Yüregin Kadar Motorcu Oldugundur.."