Gönderen Konu: drz400 ü tanıyan varmı  (Okunma sayısı 1981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
drz400 ü tanıyan varmı
« : Mart 04, 2009, 10:55:53 ÖS »
arkadaşlar,yüzde 50,arazi-asfalt kullanımda bu makinayı tavsiye edermisiniz.drz400 kullanan varmı artıları eksileri nelerdir..xt660,xt600,xt660x,kle500 gibi motorlar arasından eleyerek drz400 üzerinde yoğunlaştım.bana çok sevimli gözüküyor.....birde drz400 ün 2009 modelleri 13500 iken, 2007 leri 11000-11500 civarı.ben tabiki 2007 düşünüyorum,11000 alınırmı bu motor,uygunmudur...tavsiyelerinizi bekliyorum.... :tesekkürler: :A :A :A
Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren direnebilirsen...
Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını...
"Uzaklar" çekiyor içimdeki seyyahın tasmasını...
Marianne Faithful sanki şarkı değil, derdimin nedenini söylüyor.

Çevrimdışı arselam

• Üye
  • *
Ynt: drz400 ü tanıyan varmı
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2009, 11:21:02 ÖS »
seçimin ve bunlar arasında elemen çok isabetli
Dostla münakaşa dostluğu azaltır, düşmanla münakaşa düşmanlığı arttırır.

Çevrimdışı doruk

• Üye
  • *
    • http://motorider07.blogspot.com/
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2009, 07:04:07 ÖÖ »
Tercihler çok değişkendir. Herkezin düşüncesi doğru gelir ama daha önce ne tür motor kullandığına bağlı biraz? Tek kişi kullanacaksan sorun değil ama iki kişi kullanacaksan veya asfaltta yol yapacağım dersen drz400 yerine XTserisi tavsiye derim.
« Son Düzenleme: Mart 05, 2009, 07:07:44 ÖÖ Gönderen: doruk »
denge-sizsiniz
Çıktı almadan önce çevreye olan sorumluluğumuzu bir kez daha düşünelim.

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2009, 08:48:31 ÖÖ »

aslında xt de uzun sure araştırdığım hoş bir makine drz400biraz daha sevimli ve kullanımı kolay gibi biraz daha,yakıtıda az .tabi bütün tavsiyeleri değerlendirmeye açığım.....
Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren direnebilirsen...

Çevrimdışı ömr_07sj

• Üye
  • *
  • : )
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2009, 08:53:35 ÖÖ »
fazer al olsun bitsin 2 kişi rahat rahat kullanırsın. uzun yolada gidersin yakıtı da iyi... :)
: )

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2009, 09:16:40 ÖÖ »
fazer ve özellikle v-strom sonraki hayallerimi süslüyorlar.biraz tuzlular da.uygun bulursam bu motorlarda olabilir.... :A :A :A :A :tesekkürler:

Çevrimdışı arselam

• Üye
  • *
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2009, 09:43:04 ÖÖ »
fazer ve özellikle v-strom sonraki hayallerimi süslüyorlar.biraz tuzlular da.uygun bulursam bu motorlarda olabilir.... :A :A :A :A :tesekkürler:
hayalleri boş ver silindir arttıkça masrafda artar unutma.. her yola uyumlu olması daha önemli..sadece asfalt yeter diyorsan al. ama çok amaçlı düşün derim..
Dostla münakaşa dostluğu azaltır, düşmanla münakaşa düşmanlığı arttırır.

Çevrimdışı ömr_07sj

• Üye
  • *
  • : )
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2009, 10:49:57 ÖÖ »
hayalleri boş ver silindir arttıkça masrafda artar unutma.. her yola uyumlu olması daha önemli..sadece asfalt yeter diyorsan al. ama çok amaçlı düşün derim..
hayallerini boş verme bir insanın hayalleri olmassa yaşaması da gereksiz suziki drz 400 yedek parçalarıyla yamaha parça fiyatlarını araştır hangisi daha masraflı bi gör  :) bence kimseyi dinleme herkesin tarzı farklı  canının istediği hayalindeki motoru al  :A
: )

Çevrimdışı ibrahim

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Mart 05, 2009, 01:51:32 ÖS »
bu drz400  kaç kilo? aslında bende şöyle hafif ve en az  30 bg bir cross düşünüyorum.

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #9 : Mart 05, 2009, 02:35:23 ÖS »

aslında xt de uzun sure araştırdığım hoş bir makine drz400biraz daha sevimli ve kullanımı kolay gibi biraz daha,yakıtıda az .tabi bütün tavsiyeleri değerlendirmeye açığım.....

xt'yi drz den daha kolay kullanırsınız,drz yerden yüksek ve hafiftir,130 kg civarındadır,40 beygir gücündedir

bütün bu özellikleriyle drz 400, xt'ye göre kullanımı daha zor bir makinedir

ağırlıklı olarak asfalt ve stabilize yol düşünüyorsanız drz ile uğraşmanıza gerek yok ama sert enduro kullanımı için bir seçenek arıyorsanız bu ikiliden mantıklı olanı drz

bu arada ibrahim abinin sorusunu da yanıtlamış oldum sanırım  :)
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2009, 09:17:51 ÖÖ »
longinus dostum çok kısa ve öz bilgin için teşekkür ederim...ben sert enduro falan yapmayacağım,bozuk asfalt ve toprak yol kullanacağım.xt daha uygun gibi bana..... :tesekkürler:

Çevrimdışı ibrahim

• Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Mart 06, 2009, 09:33:06 ÖÖ »
teşekkürler onur.

Çevrimdışı HaQaN

• Üye
  • *
« Yanıtla #12 : Mart 07, 2009, 12:08:08 ÖS »
ayrıca drz 400 vergi açısından xt660 lardan daha düşük vergi ödemektedir  :friends: sert zeminlerde de kullanırım dersen kesinlikle drz... xt serisi rampa atlamaya hoplamaya zıplamaya gelmez  :hopala:
Kawasaki KDX 200

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2009, 03:57:47 ÖS »
arkadaşlar ilginize teşekkürler uzun aradan sonra xt660r aldım bir haftadır...şimdilik motora alışmaya çalışıyorum ihtişamlı ve güçlü bir makinaimiş....

Çevrimdışı Murat ÖZTÜRK

• Üye
  • *
    • MirkoDestek Ltd.Şti.
« Yanıtla #14 : Temmuz 15, 2009, 05:54:17 ÖS »
arkadaşlar ilginize teşekkürler uzun aradan sonra xt660r aldım bir haftadır...şimdilik motora alışmaya çalışıyorum ihtişamlı ve güçlü bir makinaimiş....

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. 660r kullanıcısı olarak güzel tercih olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. alışınca özellikle çoook daha zevkli oluyor. akropovic egsoz da yaparsanız çok daha keyifli oluyor.
sevgi ve bilgi paylaştıkça çoğalır

Çevrimdışı ajmix117

• Üye
  • *
  • me myself & i
« Yanıtla #15 : Temmuz 15, 2009, 08:27:06 ÖS »
hayallerini boş verme bir insanın hayalleri olmassa yaşaması da gereksiz suziki drz 400 yedek parçalarıyla yamaha parça fiyatlarını araştır hangisi daha masraflı bi gör  :) bence kimseyi dinleme herkesin tarzı farklı  canının istediği hayalindeki motoru al  :A

Ömer sonuna kadar haklısın hayallerın olmasa gerısı gereksız ;) bence de 10000 tl yı gozden cıkardıysan eger hayallerını susleyen motor artık yolları da suslesın :)
"Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil"

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                                                       M.Kemal ATATÜRK

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #16 : Temmuz 16, 2009, 10:47:32 ÖÖ »
Yeni motorunuz hayırlı olsun, asfalta hapis olmayan bir motorunuz var, bu da daha çok özgürlük demek  ;)
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı aythakan

• Üye
  • *
  • Yamaha YBR 125
    • http://www.motorize07.com
« Yanıtla #17 : Temmuz 16, 2009, 12:53:20 ÖS »
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Yine Yeni Yeniden
Motorize07 Riders

Çevrimdışı GÜLEÇ

• Yönetim Üyesi
  • Üye
  • Deniz,Kamp,Offroad,Adrenalin şimdide Motorenalin
    • EĞİTİM ŞART
« Yanıtla #18 : Temmuz 16, 2009, 01:11:56 ÖS »
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
EĞİTİM       ŞART

Çevrimdışı pardus33

• Üye
  • *
« Yanıtla #19 : Temmuz 17, 2009, 05:46:37 ÖS »
teşekkürler arkadaşlar,motora yeni yeni alışıyorum birbirimizi tanı***** gidiyoruz.virajlarda biraz çekiniyorum,oldukça yavaş girmeye çalışıyorum...motoru tanıdıkça virajlara daha rahat girebilirim heral..tavsiyeleriniz olursa beklerim....birde antalya mersin arası giderseniz görüşebiliriz,bir çay içip sohbet edebiliriz....mehmet ercan -bozyazı/mersin telf.5057821939