-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben pazar 08/03/2009 günü sabah 08.30 da hareket ediyorum, sanayi karakolunun alt tarafında garanti kokoreç'in karşısındaki simitcide (ankara simitcisi) olucam, gelmek isteyenler arzu ederse orda buluşur hep beraber gideriz. yalnız söylemekte yine yarar var, kasksız, korumasız ve ehliyetsizler lütfen motorla değilde başka bir araç türü ile gelsinler. pazar günü yağmurlu olma ihtimali kuvvetli yağmurluk getirmeniz kendi sağlığınız açısından iyi olur bence.
Alıntı yapılan: ŞEREF İŞLER - Mart 06, 2009, 09:50:59 ööben pazar 08/03/2009 günü sabah 08.30 da hareket ediyorum, sanayi karakolunun alt tarafında garanti kokoreç'in karşısındaki simitcide (ankara simitcisi) olucam, gelmek isteyenler arzu ederse orda buluşur hep beraber gideriz. yalnız söylemekte yine yarar var, kasksız, korumasız ve ehliyetsizler lütfen motorla değilde başka bir araç türü ile gelsinler. pazar günü yağmurlu olma ihtimali kuvvetli yağmurluk getirmeniz kendi sağlığınız açısından iyi olur bence. Sn. İşler depar saatini yine kargalardan bile önceye almışsınız, şunu saat 10:00 yapalım hep baraber gidelim.
Onur hocam asfalt diyorum sen gene cros yaptırcan ybr ile sonra kuyruk hepten yamuk
Alıntı yapılan: powerbyaydin - Mart 10, 2009, 04:57:04 ööOnur hocam asfalt diyorum sen gene cros yaptırcan ybr ile sonra kuyruk hepten yamuk bir perşembe gelirsin o zaman, ama haber ver de karnımız aç gelelim