-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç bir fikrim yok,olsada söylemem,büyüklerim tanımadım adamlarla konuşma der hep.
Herşeyden önce 125 cc den 1000 cc ye geçmek çokta akıllıca değil. Senin için Suzuki GS 500 Yada kavasaki ER 5 önereceğim ilk 1-2 yıl. Belkide binmek istediğin motorlar bunlardır.
motorun üzerinde öleceksem öleyim okey sorun yok benim için her bir kazadan sonra bazı şeyleri ögrendim vede kazaların hiç birinde ben suçlu değildim
Alıntı yapılan: azak - Temmuz 25, 2007, 07:38:30 ÖS motorun üzerinde öleceksem öleyim okey sorun yok benim için her bir kazadan sonra bazı şeyleri ögrendim vede kazaların hiç birinde ben suçlu değildim arkadaş bence seni bunlar kesmez sen bu motorların yanına birde f16 yı ekle birde onları araştır.çunku onların cc olarak yetmeyecegını kanısındayım sen her kazadan sonra birşey ögreniyorsan mezar taşında birgün şu yazıyı görmek istediğimizden bu sözleri yazdık son ögrendiğim şey birdaha bu dunyada birşey ögrenemedim kelimesi olmasınunutmadan atalarımız dogru sözler söylerleragır taşı ne yel alır ne sel