Gönderen Konu: HYOSUNG hakkında  (Okunma sayısı 3661 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

templars

• Ziyaretçi
Ynt: HYOSUNG hakkında
« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2008, 01:36:59 ÖÖ »
Abi bende kapandı sanıyordum bu konu ama arkadaşın başına neler gelmiş neler. Bu talifsizliklerin mutlaka bi nedeni vardır bi araştırmak gerek.

Çevrimdışı selka

• Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2008, 05:42:24 ÖS »
Tiger kardeş; ben garantisinden vazgeçtim zaten. Amacım parça bulmak. Kuralkan parça tedarik edecekse yaşadık.. Gerçekten GV 250 cruıser lar çok iyi makina. Tavsiye ederim. Özellikle az kullanılmış 2.el temiz 5500 5000 lira bulursanız kaçırmayın derim. Pişman olmayacaksınız... Hele kuralkanda parça sağlarsa değmeyin keyfimize... :A
Sosyal Bir Mesajım Kalamdı Artık Bu İnsanlığa...

Çevrimdışı tiger

• Üye
  • *
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2008, 08:38:47 ÖS »
Kuralkan Servis Müdürü'nin yapmış olduğu açıklama S&T Kanuni lerin bütün modellerinde yedek parça bolca miktarda var. Fabrika yeterli miktarın üstündede stok yapmış. Ama ufak bir problem var o da zaman içinde düzelir diye düşünüyorum Global Motor ile olan mahkeme işlemlerinden dolayı HYOSUNG markalı motosikletlere yedek parça desteği vermeyecek fabrika. S&T Kanuni marka motosikletlerin şase numarasına göre yedek parça gönderiyor fabrika.

Umarım zaman içinde bu olumsuzluk düzelir ve bütün Hyosung ve S&T kanuni kullanıcıları yedek parça imkanlarından bolca faydalanır :)

çaylakCIBIRCI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2008, 03:43:17 ÖS »
hyosung un 250 cc lik racing motorunu arastırdım.. makinanın herhangi bir eksisi yoktu ama tek problem o öndeki far bana cok itici geliyo.. eger sizin için bu problem degılse gayet güzel araç.. ama yedek parca konusunda bilgim yok..

Çevrimdışı SeYTaNLaDanS

• Üye
  • *
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2011, 03:20:31 ÖS »
Bu konunun yanında yeni yazıyor son mesaj 2008 de nesi yeni anLamadım :S Ben birşey sorayımda yeniLensin bari. Şuan antaLyada hyosung servisi yada tamirini yapan varmı varsa kimLer?. AdresLeri veya numaraLarını aLabiLirsem sevinirim

Çevrimdışı longinus

• Üye
  • *
« Yanıtla #25 : Temmuz 17, 2011, 11:58:25 ÖÖ »
Hyosung tarih oldu hocam distribütörü yok ki servisi olsun..
Bu arada sen yeni üye olduğun için bütün konular senin için yeni..
Forum kurallarımız gereği ilk mesajımızda konu açarak kendimizi tanıtıyoruz..bilgine..saygılar..
Siyah çirkin ördek

Çevrimdışı orkun

• Üye
  • *
  • ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR!
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2011, 08:38:03 ÖÖ »
Hyosung tarih oldu hocam distribütörü yok ki servisi olsun..
Bu arada sen yeni üye olduğun için bütün konular senin için yeni..
Forum kurallarımız gereği ilk mesajımızda konu açarak kendimizi tanıtıyoruz..bilgine..saygılar..
:plus1: :plus1: :plus1:
ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİLDİR!