-Site içinde yaşayacağınız problemlerinizi yonetim@motorize07.com e-mail göndererek dile getirebilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ben ve özgürde yazın GT250 R modelini düşünüyorz.ama parça ve servis yüzünden biraz korkuyoruz.parça konusunda nasıl?istenildiğinde bulunuyor mu?
Parça konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum, Atilla abiye katılıyorum. Haa servis konusunda bilemem ben motorumu Antalyadan aldım servise 2 kere girmiş ama nasıl bakım yapmışlar belli değil. 1000 ve 3000 km bakımlarını yapmışlar sadece motoru yıkayıp vermişler sanırım. Motorla ilgili sıkıntılarınızda da kendiside hyosung kullanıcısı olan arkadaşımın servisini almasını bekliyorum oda olursa bu konuda da yardımcı oluruz.
siz sorun yaşamamışsınız arkadaşlarr bizde de var bitane hyosung GT 250 R modelinden şimdiye kadar deyiştiğim parçaları sayayım ben size ilk aldığım zamanlar daha 6000 kilometredeydi motor krank kesti.söktük motoru krank gidik piston çizilmiş. neyse hallettik bunu global motor saolsun neye belirli bi km den sona orta amortisör patladı laçkaa neyse onuda hallettik. sorun bitmiyo ki binelim şimdi motor 18000 'de şimdi de yağ yakıyo motor dan garip sesler gelmeye başladı söktüm tabi ben hemen kranktan korkuyordum allahtan onda bişey yok yırttık dedim bu seferde pistonlar silindir çizik ben bişey anlamadım ya global motoru aradım hemen dedim böle böle abicim piston lazım bana tmm var elimizde dediler yolluyoruz adrese dediler 2 hafta oldu ne piston var ne haber arıyorum telefonu açanda yok dedim bunlar kaçtı abicim neyse abicim kanuni aldı tabi hyosung u tanıdık bi abim vardıı onu aradım saolsun ayarladı silindir pistonu u bana bu seferdee sekmanın bi takımı yok nereyi aradıysam bulamadım son çare dedim ya globali gene erim ben yolladılar bu gün akşama toparladım daha çalıştırmadım ama çalıştıram hemen satacam olmuyo böle pişman etti beni verdiğim paraya yazıkk yaa .... neyse arkadaşlar başınızaı ağrıttım sadece anlatmak istedim başımdan geçenleri tşk.ederimm Gökhan ÖZKAN